Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Χειροβομβίδα σε πολυκατοικία όπου διέμεναν οπαδοί του Παναθηναϊκού

Χειροβομβίδα σε πολυκατοικία

Χειροβομβίδα σε πολυκατοικία όπου διέμεναν οπαδοί του Παναθηναϊκού. Η έρευνα για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε πολυκατοικία όπου διαμένουν δύο οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Τα αποτελέσματα της έρευνας αναφέρουν ότι άγνωστοι δράστες πέταξαν χειροβομβίδα στην είσοδο μιας πολυκατοικίας στην οδό Καρολίδου περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα. Η έκρηξη προκάλεσε υλικές ζημιές στην είσοδο και δημιούργησε ένα κρατήρα στο σημείο. Τα υπολείμματα της χειροβομβίδας, όπως η περόνη, ο μοχλός και ο επικρουστήρας, συλλέχθηκαν από το Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Η Ελληνική Αστυνομία θεωρεί το συμβάν ως ένα ακόμη περιστατικό οπαδικής βίας, κυρίως μετά τα τραγικά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου ένας οπαδός της ομάδας έχασε τη ζωή του. Για αυτόν τον λόγο, η υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι έρευνες σχετικά με τυχόν συνδέσμους με το περιστατικό. Έχουν πραγματοποιηθεί έλεγχοι σε γραφεία συνδέσμων οπαδών ομάδων σε πολλές περιοχές της Αττικής, με τον εντοπισμό αριθμού κροτίδων και τη διαπίστωση παράνομης λειτουργίας για ορισμένα από αυτά. Επίσης, ορισμένοι σύνδεσμοι έχουν παύσει τη λειτουργία τους ως εντευκτήρια, και εξετάζεται η νομιμότητα της λειτουργίας τους για τους υπόλοιπους.

Related posts

Σύλληψη 48χρονου για ανθρωποκτονία

Arcadia Spot NG

ΑΡΚΑΔΙΑ: Σύλληψη 2 ατόμων για ναρκωτικά

Arcadia Spot NG

Σύλληψη 48χρονου για πορνογραφία ανηλίκων

Arcadia Spot NG

Leave a Comment