Ελλάδα Επικαιρότητα

Χριστούγεννα με αγάπη και προσφορά

Χριστούγεννα με αγάπη και προσφορά

Χριστούγεννα με αγάπη και προσφορά. Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της χαράς, της αγάπης και της προσφοράς. Η ΑΒ Βασιλόπουλος, πιστή στη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, προσφέρει για 8η συνεχή χρονιά τα «Δώρα Αγάπης».

Τα «Δώρα Αγάπης» είναι ένα συμβολικό δώρο που μπορεί να κάνει ο καθένας από εμάς, για να χαρίσει μια νότα χαράς σε όσους το έχουν ανάγκη. Κάθε κουτί «Δώρο Αγάπης» κοστίζει μόνο 3,90 ευρώ και περιλαμβάνει βασικά είδη διατροφής για κάθε σπίτι και κάθε οικογένεια. Με την αγορά κάθε κουτιού, η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Φέτος, τα «Δώρα Αγάπης» είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ, καθώς και στο AB Eshop. Μπορούμε να τα προσφέρουμε στους αγαπημένους μας, ή να τα αφήσουμε στα ειδικά καλάθια συγκέντρωσης τροφίμων των καταστημάτων ΑΒ, για να φτάσουν στα χέρια εκείνων που πραγματικά το χρειάζονται. Χριστούγεννα με αγάπη και προσφορά

Με τη σειρά της η ΑΒ Βασιλόπουλος θα προσφέρει το αντίστοιχο ποσό της αξίας του στο Make-A-Wish Ελλάδος.

Να θυμάστε πως τα Δώρα Αγάπης διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος, τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ, καθώς και στο AB E-Shop.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Ας κάνουμε τα Χριστούγεννα του 2023 μια γιορτή αγάπης και προσφοράς!

Related posts

Η DEMO και ο Δήμος Τρίπολης δημιουργούν ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό

Arcadia Spot GZ

Τα Χριστούγεννα: Η γιορτή της ελπίδας και της αγάπης

Arcadia Spot GZ

Χριστόψωμο: Το ψωμί που φτιάχνεται στα σπίτια τα Χριστούγεννα

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment