Επικαιρότητα

Santa’s Helpers από τον όμιλό τένις της ΑΕΚ Τρίπολης – Προς το μαιευτήριο Έλενα και το μαιευτήριο Αλεξάνδρα στη πτέρυγα για εγκαταλελειμμένα μωρά

Η φιλανθρωπία είναι η αρετή της Καρδιάς μας. Η διαδικασία ξεκαθαρίσματος και οργάνωσης του χώρου του σπιτιού μας την φετινή χρονιά θα είναι πιο ενδιαφέρουσα από ποτέ. Η ιδέα του να χαρίσεις τα παλιά σου πράγματα τις φετινες γιορτές θα γίνει πραγματικότητα, με τον όμιλο τένις της ΑΕΚ ΤΡΊΠΟΛΗΣ να παίζει καθοριστικό ρόλο.

Χαρίστε ρούχα, παπούτσια, βιβλία, παιχνίδια κι οτιδήποτε δεν σας είναι πια χρήσιμο σε παιδιά, που το έχουν ανάγκη .

Τα ρούχα (ρούχα, πιπίλες, σεντόνια, κλινοσκεπάσματα, πετσέτες) να είναι καθαρά και να μην έχουν φθορές όπως σκισίματα, λεκέδες, γάριασμα, τρύπες κλπ.

Τα παπούτσια να είναι αξιοφόρετα, χωρίς φθορές.

Τα παιχνίδια να είναι καθαρά, να λειτουργούν, να μη λείπουν κομμάτια.

Όσον αφορά τα βιβλία να μη λείπουν σελίδες, να μην είναι σκισμένα ή λεκιασμένα.

Από σήμερα Δευτέρα 12/12 και μέχρι την Παρασκευή 16/12 θα συλλέγουμε στα γραφεία του ομίλου μας, στα γήπεδα τένις της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο ΔΑΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ όλα τα παραπάνω προϊόντα.

Στόχος μας να διατεθούν στο μαιευτήριο Έλενα και στο μαιευτήριο Αλεξάνδρα στη πτέρυγα για εγκαταλελειμμένα μωρά. Είναι γεγονός ότι πολλά από αυτά τα παιδιά αφού γεννηθούν, παραμένουν εκεί για άγνωστο χρονικό διάστημα λόγω γραφειοκρατίας. Κάποια παιδιά έχουν φτάσει σε νηπιακή ηλικία και δεν έχουν βγει ποτέ από τον χώρο του νοσοκομείου και άλλα παιδιά έχουν προβλήματα υγείας ή ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού και πάλι παραμένουν σε μια κούνια.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στον 6972694448 κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος Διευθυντής του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Related posts

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :Αλλαγή χώρου εκδήλωσης FollowTheStars 2024

Arcadia Spot GZ

Δυο πρωτιές και μια δεύτερη θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο QUEENS TENNIS CLUB

Arcadia Spot GZ

Follow The Stars 2024 από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment