Αθλητικά Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

1η θέση για Ζωγραφάκη και Μακρή του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Mouratoglou Tennis Center

Συνεχίζονται οι επιτυχίες του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με ακάθεκτους ρυθμούς και αυτό το καλοκαίρι. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κ. Αρβανίτη και Κ. Δημητρόπουλου, θα ήθελαν να συγχαρούν τον αθλητή του ομίλου Δαβίδ Ζωγραφάκη και την συναθλήτρια του Ελένη Μακρή για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο τουρνουά του Αμαρουσίου (Mouratoglou Tennis Center).

Πιο συγκεκριμένα στο ταμπλό των αγώνων, με νικηφόρο πέρασμα ξεκίνησαν οι αθλητές μας 2-0 σετ το ζευγάρι των Γανάτου και Μάλβη. Στον δεύτερο γύρο επιτυχημένα πέρασαν και το ζευγάρι των Αγγελοπούλου και Σούλο με το ίδιο σκορ 2-0 σετ, μπαίνοντας την 4άδα του ταμπλό. Στον ημιτελικό αντιμετώπισαν τους Κορδάλη και Παπαθανασίου των οποίων και επικράτησαν με 2-0 σετ, σφραγίζοντας την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό με τους Πίπιλα και Δεσύπρη να τίθενται αντίπαλοί τους. Το ζευγάρι των αθλητών μας Ζωγραφάκη και Μακρή δεν άφησαν καμία ελπίδα κατάκτησης στους αντιπάλους και κέρδισαν την 1η θέση του τουρνουά με 2-0 σετ (76, 64).

Πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά και σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική συνέχεια, μιας και τα open  τουρνουά του καλοκαιριού, έχουν πάρει φωτιά.

Related posts

ΑΕΚ Τρίπολης : 3oς ο Τριανταφύλλου του ομίλου τένις στον ΑΟΑ Φιλοθέης

Arcadia Spot KP

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :Αλλαγή χώρου εκδήλωσης FollowTheStars 2024

Arcadia Spot GZ

Δυο πρωτιές και μια δεύτερη θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο QUEENS TENNIS CLUB

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment