Αθλητικά Δήμος Τρίπολης Εκδηλώσεις

Follow the Stars 2023: Η μεγάλη γιορτή του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης είναι προ των πυλών

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :Αλλαγή χώρου εκδήλωσης FollowTheStars 2024

Πρόκειται για μια εκδήλωση, η οποία φέτος κλίνει το 15ο έτος ζωής της και γίνεται πάντα με σκοπό να τιμηθούν οι καλύτεροι παίχτες της χρονιάς που πέρασε, καθώς και άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας της Τρίπολης που έχουν βοηθήσει, τόσο την ΑΕΚ , όσο και στην διάδοση του αθλήματος της αντισφαίρισης.

Η φετινή εκδήλωση, μετά από μια χρονιά ολοκληρωτικής απουσίας από το πρόγραμμα του ομίλου εξαιτίας του covid 19, αλλά και μετά από την περσινή χρονιά, που έγινε τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα αποστάσεων και όχι μόνο σε ανοιχτό  χώρο, θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης την Κυριακή 9/4 στις 18:30.

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης διανύοντας το 31 έτος λειτουργίας του θα τιμήσει τους καλύτερους αθλητές της περσινής χρονιάς, που έφεραν επιτυχίες στον όμιλο καθώς και τους νικητές και τις νικήτριες του 16ου εσωτερικού τουρνουά juniors by Orchestra Tripolis. Την τιμητική τους θα έχουν οι αθλήτριες, οι οποίες  κατέκτησαν την 3η θέση στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, στην Ραφήνα. Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης δεν θα μπορούσε να ξεχάσει και τους επιτυχόντες στις σχολές των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας μας. Για αυτό το λόγο θα τιμηθούν οι αθλητές της αγωνιστικής μας ομάδας, που πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις της περσινής χρονιάς.

Τέλος στην επίσημη σελίδα fb και instagram του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα ανεβαίνουν σταδιακά πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης καθώς η διοίκηση του ομίλου θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες μερικές ακόμα εκπλήξεις.

Προσκαλούμε λοιπόν όλα μας τα μέλη και όλους τους φίλους του αθλήματος στην πρώτη επίσημη μεγάλη γιορτή του ομίλου μας για το 2023. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Related posts

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :Αλλαγή χώρου εκδήλωσης FollowTheStars 2024

Arcadia Spot GZ

Δυο πρωτιές και μια δεύτερη θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο QUEENS TENNIS CLUB

Arcadia Spot GZ

Follow The Stars 2024 από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment