Δήμος Ν. ΚυνουρίαςΕπικαιρότηταΡοή ΕιδήσεωνΤοπικά Νέα

5ος Αγώνας Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδια

5ος Αγώνας Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδια

5ος Αγώνας Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδια

Για πέμπτη χρονιά ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας και η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο διοργανώνουν αγώνα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο στην μνήμη του Γιώργου Κουνιά. Ο αγαπητός μας συμπολίτης έφυγε από κοντά μας, αλλά ποτέ από το μυαλό και τις σκέψεις μας.

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 11:30 το πρωί, στο Δημοτικό Κλειστό Γήπεδο Λεωνιδίου, θα μαζευτούμε όλοι όσοι τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε, φίλοι, γνωστοί, συμπαίκτες για να τον τιμήσουμε με έναν αγώνα μπάσκετ που ο ίδιος τόσο πολύ αγαπούσε.

Οι διαγωνιζόμενες ομάδες θα είναι οι Βίκτορ Άμπρος εναντίον Γκάρι Ράφκαν.
«Όταν οι άνθρωποι μιλούν για εσένα, υπάρχεις», όπως είπε και ο Ερίκ Καντονά και ο Γιώργος Κουνιάς θα υπάρχει για πάντα. 5ος Αγώνας Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδια

Σας περιμένουμε όλους!

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας
Εμμανουήλ Δ. Δολιανίτης

Related posts

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Arcadia Spot NG

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ – ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 08/10/2025

Arcadia Spot NG

ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ : Ευχαριστήρια επιστολή για τη δωρεά βιβλίων

Arcadia Spot NG
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.