Αθλητικά Επικαιρότητα

ΑΕΚ Τρίπολης | Νέα διάκριση για το Παπαγιαννόπουλο του ομίλου τενις στη Σπάρτη

papagianopoulos_mistrasOpen

Νέο επιτυχημένο τουρνουά για τον μικρό αθλητή του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, Δημήτρη Παπαγιαννόπουλο.

Στα γήπεδα της Σπάρτης και πιο συγκεκριμένα στο Mystras Pallace ο Παπαγιαννόπουλος κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση στην κατηγορία των αρχαρίων ανδρών.

Στο 3ο τουρνουά Mystras Palace Open 2020, ο Παπαγιαννόπουλος, στον πρώτο γύρο έπαιξε με τον Νικολόπουλο Δημήτρη, τον οποίο και κέρδισε με 60 61 και στον δεύτερο γύρο με το no2 του ταμπλό, τον Σγούρδα Κωνσταντίνο, του οποίου και επικράτησε με 63 63. Στα ημιτελικά, αντίπαλος του αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης, βρέθηκε ο Πλαγάκης Κωνσταντίνος, όπου επικράτησε με 61 62 και πέρασε στον μεγάλο τελικό του τουρνουά. Εκεί αντιμετώπισε επιτυχημένα τον Ζορμπά Κωνσταντίνο με 2-0 σετ (75 62) κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου θα ήθελαν να συγχαρούν το Δημήτρη Παπαγιαννόπουλο για αυτή του την επιτυχία και του εύχονται καλή συνέχεια στα ενωσιακά πρωταθλήματα που ξεκινούν το προσεχές διάστημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Καύσωνας Οκτωβρίου | Εισβολή θερμών αέριων μαζών στην Ελλάδα

#omada_Arcadia_Spot*

Στην δοξολογία για την κατάληψη της Τρίπολης από τους επαναστατημένους Έλληνες θα παρευρεθεί ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

#omada_Arcadia_Spot

Τριήμερο αιμοδοσίας διοργάνωσε το ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας