Αθλητικά Επικαιρότητα

ΑΕΚ Τρίπολης: Στα σκαριά το Tripolis Sports Camp 2021

aek-tripolis-tripolis-sports-camp

Με μεγάλη χαρά η οργανωτική επιτροπή του Tripolis Sports Camp, ανακοινώνει, ότι και την φετινή χρονιά σκοπός της ΑΕΚ Τρίπολης είναι να λειτουργήσει κανονικά το πρότυπο αθλητικό camp της.

Παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις που αφορούν την πανδημία του covid 19 αλλά και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την λειτουργία των αθλητικών camp, τα οποία συνεχώς εξελίσσονται, θα είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι για την επαναλειτουργία μας.

Αυτή θα γίνει σύμφωνα με τα καινούργια δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί, αφού η ασφάλεια των παιδιών προέχει για την οργανωτική επιτροπή του Camp.

Η οργανωτική επιτροπή του Tripolis Sports Camp θα ενημερώνει τακτικά όλους τους ενδιαφερόμενους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας ( https://www.tennisaek.gr/category/tripolis-sports-camp/ ) αλλά και από τα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης για τα μέτρα και τους κανόνες που πρόκειται να εφαρμοσθούν ώστε να λειτουργήσουμε με απόλυτη ασφάλεια.

Από σήμερα Τρίτη 23/3/2021 στα γραφεία του ομίλου μας (ΔΑΚ Τρίπολης – Όμιλος Τένις) θα σας  παρέχονται πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα του φετινού καλοκαιριού.

Επίσης θα χαρούμε να λύσουμε κάθε σας απορία τηλεφωνικά, στο 6972694448 & 2711104028

Με την ευχή να έχουμε ένα όμορφο και ασφαλές καλοκαίρι, συντροφιά με το Tripolis Sports Camp

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Υπογράφτηκε η σύμβαση για την ανάπλαση της Πλατείας Ριζών | Τζιούμης: «Αναβαθμίζουμε τα χωριά μας»

#omada_Arcadia_Spot*

Μετατίθεται η αυτοψία του γ.γ. Πολιτισμού και στελεχών του ΚΑΣ στο Τζάνε – Καλαμάκι

#omada_Arcadia_Spot*

Ευχαριστίες Παναρκαδικού στον Γιάννη Τρουπή για την προσφορά της εταιρείας του στην ομάδα

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας