Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Αγιασμός και εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βυτίνας

politistikos-sullogos-butinas

Άλλη μία χορευτική χρονιά ξεκινά και φέτος για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βυτίνας, γι’ αυτό και σας καλεί στον καθιερωμένο αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 5:00 μ.μ. στον χώρο του Ιδρύματος «Τρύφωνος Θαλασσινού».

Μετά τον αγιασμό θα ακολουθήσει η βράβευση του πρώτου μαθητή της Β’ Λυκείου της τοπικής κοινότητας Βυτίνας από τον ιατρό κ. Ευθύμιο Χριστόπουλο. Στη συνέχεια θα γίνει η ετήσια γενική συνέλευση και απολογισμός των πεπραγμένων της χρονιάς που πέρασε.

Φέτος λήγει η θητεία του Δ.Σ. Του Συλλόγου για αυτό και στο τέλος θα πραγματοποιηθούν οι καταστατικές διαδικασίες που προβλέπονται όπως η εκλογή εφορευτικής επιτροπής και η εκλογή νέου Δ.Σ.

Καλούνται λοιπόν όλα τα μέλη και φίλοι του Συλλόγου να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν στη διαδικασία των εκλογών. Η λήξη των διαδικασιών θα είναι τις 8:30μ.μ.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην συγκρότηση του νέου ψηφοδελτίου μπορούν να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου καθημερινά (5-6μ.μ.) στο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Βυτίνας.

Φέτος λόγω των μέτρων που έχουν επιβληθεί για τη μείωση της διασποράς του ιού Covid-19 είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας στο χώρο του Συλλόγου.

Μετά τιμής το Δ.Σ.

Leave a Comment