Επικαιρότητα Περιφέρεια

Ανοιξε η πλατφόρμα διαβούλευσης για το σχέδιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2021 – 2027 Περιφέρειας Πελοποννήσου

espa-2021

Στο πλαίσιο των διαδικασιών διαβούλευσης και σχεδιασμού του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την περίοδο 2021 – 2027, η Περιφέρεια ενεργοποίησε από τη Τρίτη 26 Ιανουαρίου, την ηλεκτρονική πλατφόρμα διαβούλευσης, στον διαδικτυακό σύνδεσμο http://pelop.espa2127.gr/.

Η ηλεκτρονική διαβούλευση, όπως υπέδειξε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας θα είναι ενεργή μέχρι την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει αποδελτίωση των απόψεων των συμμετασχόντων.

Οι φορείς και οι πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορούν να καταθέτουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους στο αναλυτικό ερωτηματολόγιο του συνδέσμου, συμμετέχοντας ενεργά στον σχεδιασμό του νέου ΠΕΠ.

Στο πλαίσιο αυτό, παρέχεται εμπεριστατωμένη ενημέρωση επί όλων των επίσημων κειμένων που βρίσκονται σε ισχύ, προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν γνώση για το πλαίσιο της Προγραμματικής Περιόδου 2021 – 2027.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριακόπουλος: ”Ο τελευταίος που θα μπορούσε να δίνει συμβουλές για την Σχολική Επιτροπή Α/Θμιας Εκπαίδευσης είναι ο Δ. Γιώτης”

#omada_Arcadia_Spot*

Τρίπολη: Διαγωνισμός για την αποκομιδή απορριμμάτων σε Κορύθιο και Μαντινεία

#omada_Arcadia_Spot*

Παπαηλιού: Τι τρέχει μεταξύ της αμφιλεγόμενης Palantir και της ελληνικής κυβέρνησης

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας