Επικαιρότητα Ροή Ειδήσεων

Αύριο Τετάρτη το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Μεσσήνης

plateia-messinis-anamma-xristougenniatikou-dentrou

Αρχικά σας ενημερώνουμε ότι, κλείνουμε την δεύτερη χρονιά της πανδημίας του κορωνοϊού και της νέας οικονομικής κρίσης που αυτός έφερε.

Στα δύο χρόνια αυτά έχουμε επανειλημμένα ζητήσει από την πολιτεία ουσιαστικά μέτρα στήριξης των Εμπορικών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, τα οποία ιδιαιτέρως την χρόνια που διανύουμε, δεν υφίστανται.

Εν όψει του παρόντος και του επόμενου κύματος μετάδοσης του ιού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την συνέχιση των περιοριστικών μέτρων διακίνησης των πολιτών, αλλά και των πληθωριστικών πιέσεων που δέχονται όλα τα εισοδήματα, λόγω της νέας οικονομικής κρίσης που προέκυψε από την πανδημία, χρειάζονται άμεσα μέτρα στήριξης των Εμπορικών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, μέτρα τα οποία τα ζητάμε αλλά από ότι φαίνεται η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να τα πάρει, καθώς για αυτήν προέχουν οι μεγάλες επιχειρήσεις, οι μεγάλες ξένες επενδύσεις και όχι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.

Στο παραπάνω πνεύμα, για ένδειξη διαμαρτυρίας προς την κυβέρνηση αλλά και ως συμβολική ένδειξη συμπαράστασης προς τις Εμπορικές και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις της περιοχής μας, μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης, χαρίζονται στα μέλη του οι εισφορές ενός έτους.

– Τέλος σας ενημερώνουμε ότι αύριο Τετάρτη 15/12 στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης θα δώσει το παρόν με σπιτάκι όπου θα μοιράζονται κεράσματα και αναψυκτικά. Είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεχαστούμε και εμείς και τα παιδιά μας από την καθημερινότητα. Θα υπάρχουν τραγούδια, χοροί και bazaar των συλλόγων του δήμου. Σας περιμένουμε όλους.!

Related posts

Συνάντηση Δημήτρη Πτωχού με το Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο

Arcadia Spot GZ

Η DEMO και ο Δήμος Τρίπολης δημιουργούν ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό

Arcadia Spot GZ

Τα Χριστούγεννα: Η γιορτή της ελπίδας και της αγάπης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment