ΕπικαιρότηταΠεριφέρεια

Αυτοψία από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου στα έργα διαμόρφωσης στη λίμνη Τάκα

nikas-limni-taka-erga

Την περιοχή της λίμνης Τάκα, όπου ξεκίνησε η υλοποίηση των έργων διαμόρφωσης και περιβαλλοντικής αναβάθμισης του ταμιευτήρα της, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 11 Αυγούστου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο περιφερειάρχης ενημερώθηκε ότι ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση του μήκους 5 χιλιομέτρων περιμετρικού ποδηλατόδρομου του ταμιευτήρα, μιας από τις παρεμβάσεις που προβλέπεται στο προϋπολογισμού 325.000 ευρώ έργο, μαζί με δενδροφύτευση και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Related posts

Visit Peloponnese – Open Call: Ανοιχτή Πρόσκληση Συμμετοχής στην IFTM Top Resa 2026

Arcadia Spot NG

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου επενδύει 900.000 ευρώ σε δράσεις για την κοινωνική ένταξη παιδιών και οικογενειών

Arcadia Spot NG

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Περιφέρεια Πελοποννήσου την Τρίτη 25 Αυγούστου 2026

Arcadia Spot NG
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.