Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Βαλτεσινίκο | Εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά από το «Χορεσίβιο»

ekpaideutikes-drastiriotites-xoresibios

 Ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου ‘Χορεσίβιος’ ακολουθώντας  πιστά τις ισχύουσες οδηγίες για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19 και τηρώντας  πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, υλοποιεί το ακόλουθο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2020-2021 που αφορά παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας της περιοχής μας. 

  • Μουσικοκινητική αγωγή για παιδιά 3 – 7 ετών. Κάθε Δεύτερη Κυριακή με την  χοροδιδάσκαλο και Πρόεδρο του ΔΣ Α. Παπαγεωργίου. 
  • Εκμάθηση παραδοσιακών χορών σε δύο τμήματα κάθε Κυριακή με τους χοροδιδασκάλους  Α. Παπαγεωργίου και Χ. Τσαρούχη (εναλλάξ) 
  • Εργαστήρι αφήγησης για παιδιά 9 – 15 ετών, κάθε δεύτερο Σάββατο με την νηπιαγωγό και  Πρόεδρο του ΔΣ Α. Παπαγεωργίου 
  • Σε συνεργασία με την εκκλησία και χωρίς κανένα κόστος για τους συμμετέχοντες μαθητές,  ξεκινά η εκμάθηση Βυζαντινής μουσικής, με τον καθηγητή Βυζαντινής μουσικής,  φιλόλογο και ιεροψάλτη Δ. Καραχάλιο και υπό την εποπτεία του συμπατριώτη μας  ιεροψάλτη Κώστα Παπαδημητρακόπουλου. 

Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες αφορούν φυσικά όλα τα παιδιά της περιοχής μας, ανεξάρτητα  εάν οι οικογένειες τους είναι ή όχι μέλη του συλλόγου μας. 

Ελπίζοντας ότι η υγειονομική κατάσταση της περιοχής μας αλλά και της χώρας γενικότερα, θα  μας επιτρέψει να ολοκληρώσουμε απρόσκοπτα το υλοποιούμενο πρόγραμμα θα θέλαμε να  ευχηθούμε σε όλες και όλους, καλή σχολική χρονιά. 

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

Βασιλικός Παναγιώτης

 

Related posts

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ – ΤΕΤΑΡΤΗ 05/06/2024

Arcadia Spot NG

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ – ΓΟΡΤΥΝΙΑ 26/04/2024

Arcadia Spot NG

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ την Τρίτη 23/04/2024 στη Γορτυνία

Arcadia Spot NG

Leave a Comment