Δήμος Β. Κυνουρίας Επικαιρότητα Ροή Ειδήσεων

Βόρεια Κυνουρία | Συνεδριάζει το Δ.Σ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου

limeniko-tameio-boreia-kunouria

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας γνωστοποιούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Βόρειας Κυνουρίας, θα συνεδριάσει «δια περιφοράς» την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 234 του Ν.3463/2006 (ΔΚΚ), 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και των διατάξεων της παραγράφου 1 του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» (ΦΕΚ 55/Α/2020), προκειμένου να συζητηθεί και να ληφθεί απόφαση στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης :

1.Αναμορφώσεις προϋπολογισμού.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Καμπύλης Γεώργιος – Πρόεδρος Δ.Σ.

Η συνεδρίαση θα αρχίσει στις 12:00 και θα διαρκέσει μέχρι και 13:00.

Στο ανωτέρω διάστημα καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να εκφράσουν τις απόψεις τους επί του θέματος και να ψηφίσουν θετικά ή αρνητικά επί της εισήγησης που θα τους αποσταλεί, από το υπηρεσιακό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) που αναγράφεται στην παρούσα.

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επικοινωνία μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), τότε αυτή θα γίνεται είτε μέσω της σταθερής τηλεφωνίας στον αριθμό κλήσης 2755360133 (γραμματεία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου) είτε στο κινητό τηλέφωνο με αριθμό κλήσης 6983188314 (κ. Τερζάκης, γραμματέας Δ.Σ.).

Τυχόν διευκρινιστικές ερωτήσεις παρακαλούμε να κατατεθούν εγκαίρως στο υπηρεσιακό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail), προκειμένου να δοθούν οι απαιτούμενες απαντήσεις πριν από την έναρξη της συνεδρίασης.

Ο Πρόεδρος
του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου
Βόρειας Κυνουρίας

Καμπύλης Γεώργιος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Διακοπή νερού στη Ρήγα Φεραίου

#omada_Arcadia_Spot*

Η εορτή των πολιούχων της Τρίπολης μέσα από εικόνες

#omada_Arcadia_Spot*

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε Τρίπολη και Μηλιά

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας