Επικαιρότητα Περιφέρεια

Εκπροσώπηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην εκδήλωση απολογισμού του φετινού Ράλι Ακρόπολις

perifereia-peloponnisou-rali-akropolis

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησε στην εκδήλωση απολογισμού του φετινού Ράλι Ακρόπολις, η οποία έγινε στην Αθήνα, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αννα Καλογεροπούλου.


Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενακη, των περιφερειαρχών Αττικής Γιώργου Πατούλη και Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού, καθώς και δημάρχων των τριών Περιφερειών αλλά και άλλων στελεχών της διοργάνωσης.

Αντικείμενο του συνεδρίου ήταν να φωτίσει με κάθε λεπτομέρεια και να καταγράψει όλες τις πτυχές του φετινού EKO Acropolis Rally -από την διεθνή προβολή, τον τουρισμό, την οικονομία, το αθλητικό μέρος και την προώθηση της οδικής ασφάλειας, έως την ψυχολογική ανάταση του κοινού μέσω μιας πετυχημένης διοργάνωσης με θέαμα υψηλού επιπέδου. Ακόμα, σκιαγραφήθηκε το μέλλον του αγώνα που έχει ήδη μια θέση στο πρόγραμμα του WRC για τις επόμενες δύο χρονιές, το 2022 και το 2023.

Χαιρετίζοντας, η Αννα Καλογεροπούλου συνεχάρη την οργανωτική επιτροπή και όλους τους εταίρους, εκ μέρους του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, “για την άρτια και επιτυχημένη  διοργάνωση, η οποία προέβαλε τη χώρα και την Περιφέρειά μας διεθνώς, αλλά και για τις παράλληλες δράσεις και εκδηλωσεις που διοργανώθηκαν και αφορούν την οδική ασφάλεια”.

Τόνισε δε, στη συνέχεια, πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου βλέπει πάντα θετικά τη στήριξη τέτοιων παγκόσμιας εμβέλειας διοργανώσεων, ενώ αναφέρθηκε και σε μία ακόμα επιτυχημένη συνεργασία της Περιφέρειας με το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού που αφορούσε στη διοργάνωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος junior moto cross στη Μεγαλόπολη.

Καταλήγοντας, η αντιπεριφερειάρχης επισήμανε ότι στην Πελοπόννησο υπάρχει η εμπειρία, η τεχνογνωσία και οι  κατάλληλες διαδρομές και ευχήθηκε να διευρυνθεί περαιτέρω η διαδρομή του Ράλι Ακρόπολις, ώστε να συμπεριληφθούν περισσότερες διαδρομές στην Περιφέρεια Πελοποννησου, δίνοντας έτσι μία ακόμα αφορμή για την προβολή των πολιτιστικών της μνημείων και των διεθνώς φημισμένων αμπελώνων της Νεμέας.

Related posts

Πτωχός: «Στεκόμαστε δίπλα με κάθε τρόπο στις άοκνες προσπάθειες των ανθρώπων της τέχνης»

Arcadia Spot NG

Bιωματικό σεμινάριο «Ανα- Γνωρίζοντας την αναπηρία στην Πράξη»

Arcadia Spot NG

Δημήτρης Πτωχός για το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής

Arcadia Spot NG

Leave a Comment