ΕπικαιρότηταΠεριφέρεια

Εκπρόσωποι των ειδικευμένων γιατρών του νοσοκομείου Καλαμάτας συνάντησαν τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου

nikas-nosokomeio-kalamatas

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας,στα γραφεία της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, με εκπροσώπους από την διοίκηση του σωματείου ειδικευμένων γιατρών του νοσοκομείου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο αντιπρόεδρος και ο γραμματέας του σωματείου Παναγιώτης Νάνος και Μανώλης Μάκαρης αντίστοιχα, έθεσαν διάφορα ζητήματα, μεταξύ των οποίων και τις ανάγκες σε εξοπλισμό του Νοσοκομείου Καλαμάτας για τις οποίες ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι θα μπουν σε πορεία ικανοποίησης.

Τέθηκε, επίσης, η αναβάθμιση του νοσοκομείου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας σε περιφερειακό, με τον Π. Νίκα να δηλώνει ότι ως τέτοιο είναι το Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, ωστόσο και το νοσηλευτικό ίδρυμα της Καλαμάτας θα βοηθηθεί επίσης από την Περιφέρεια.

Καταλήγοντας, ο περιφερειάρχης ζήτησε από τα μέλη της διοίκησης του σωματείου των ειδικευμένων γιατρών του νοσοκομείου να μεταφέρουν προς τους συναδέλφους τους γιατρούς και προς το νοσηλευτικό και υπόλοιπο προσωπικό του ιδρύματος, τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη όλων για τον δύσκολο αγώνα που εδώ και δύο χρόνια δίνουν αντιμετωπίζοντας την πανδημία της covid-19.

Related posts

Visit Peloponnese – Open Call: Ανοιχτή Πρόσκληση Συμμετοχής στην IFTM Top Resa 2026

Arcadia Spot NG

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου επενδύει 900.000 ευρώ σε δράσεις για την κοινωνική ένταξη παιδιών και οικογενειών

Arcadia Spot NG

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Περιφέρεια Πελοποννήσου την Τρίτη 25 Αυγούστου 2026

Arcadia Spot NG
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.