Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

”Ελλάδα 2021”: Στο Λιμποβίσι η Γιάννα Αγγελοπούλου

aggellopoulou-tzioumis-limpovisi

Συνάντηση – Συνεργασία του δήμαρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη με την πρόεδρο του «Ελλάδα 2021» κα. Γιάννα Αγγελοπούλου

Στο χωριό των Κολοκοτρωναίων, στο Λιμποβίσι, βρέθηκε το Σάββατο 13/3/2021 η κα. Γιάννα Αγγελοπούλου, πρόεδρος του «Ελλάδα 2021», προκειμένου να δώσει συνέντευξη στο euronews και να δει, για μία ακόμη φορά, το Μουσείο – σπίτι του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, του οποίου τις αναγκαίες, λόγω του χρόνου, επεμβάσεις – βελτιώσεις και προσθήκες έχει αναλάβει ο σύζυγός της Θεόδωρος Αγγελόπουλος – καταγωγή από Βλαχόραφτη Γορτυνίας -, σε συνεργασία με τον Δήμο
Τρίπολης.


Την κα.Αγγελοπούλου υποδέχθηκε ο δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης με την αντιδήμαρχο πολιτισμού κα. Ελένη Καρούντζου και είχε μαζί της μακρά, εγκάρδια και εποικοδομητική συνεργασία.

Ιδιαιτέρως συζήτησαν για τις προγραμματισμένες από τους δύο φορείς
( Δήμος Τρίπολης και Ελλάδα 2021) δράσεις, η κα. Αγγελοπούλου τόνισε ότι θα έρθει και πάλι και πάλι στην Τρίπολη, λεπτομερέστερα συζητήθηκε η δημιουργία της Δημοτικής Πινακοθήκης Τρίπολης, του Ψηφιακού Μουσείου της πόλης, η ανάδειξη, σηματοδότηση και ψηφιοποίηση των ιστορικών μονοπατιών του δήμου μας , που ήδη προχωράει η χρηματοδότησή τους και στηρίζονται απόλυτα από τον φορέα του εορτασμού.

aggelopoulou-tzioumis-limpovisi
aggelopoulou-tzioumis-limpovisi

Ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης δήλωσε ότι προσβλέπει στον «Ελλάδα 2021» για την προώθηση – πραγμάτωση σημαντικών και μόνιμων έργων στο τόπο μας και αυτός στην Τριπολιτσά της Επανάστασης – Ελευθερίας για έναν ουσιαστικό εορτασμό των 200 χρόνων εθνικής παλιγγενεσίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Κεραμέως: Παράταση του σχολικού έτους εντός Ιουνίου – Κανονικά οι Πανελλήνιες

#omada_Arcadia_Spot*

«Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας» στο Άλσος Αγίου Γεωργίου

#omada_Arcadia_Spot

Κούρος: Απάντηση στους “ανώνυμους σχολιαστές” σχετικά με την παραφιλολογία γύρω από το ΔΑΚ Τρίπολης

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας