Επικαιρότητα Περιφέρεια

Ενίσχυση επιχειρηματιών από τη Περιφέρεια Πελοποννήσου

espa-mikromesaies-epixeiriseis

Με το ποσό των 8.000.000 ευρώ θα ενισχυθούν επιχειρηματίες από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με κύριο κριτήριο την ποιότητα και την καινοτομία. Τα χρήματα προέρχονται από το ΕΣΠΑ /ΠΕΠ και προορίζονται κυρίως για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, σε συνέχεια θετικής γνωμοδότησης της ΕΥΚΕ (Ειδική Υπηρεσία Κρατικών Ενισχύσεων),  η Περιφέρεια Πελοποννήσου με την Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών, πρόκειται το επόμενο χρονικό διάστημα να προχωρήσει στην ένταξη πράξεων, από τις προτάσεις που έχουν υποβληθεί στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016.

Η ενίσχυση αυτή αφορά νέες ανεξάρτητες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εντάσσεται στη Γενική Επιχειρηματικότητα –ειδικότερα στον Άξονα 1 «Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της ελκυστικότητας και της εξωστρέφειας της Περιφέρειας (ιδιαίτερα των ΜΜΕ), μετάβαση στην ποιοτική επιχειρηματικότητα, με αιχμή την καινοτομία και αύξηση της περιφερειακής προστιθέμενης αξίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014 – 2020».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις στη σήραγγα του Αρτεμισίου

#omada_Arcadia_Spot

Οι ήρωες των νησιών Ίμια | Γράφει ο Ισίδωρος Καρδερίνης

#omada_Arcadia_Spot*

15 τροχαία ατυχήματα στη Περιφέρεια Πελοποννήσου για τον μήνα Δεκέμβρη

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας