Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Ε.Ο.Σ. | Περίπατος και εθελοντικός καθαρισμός στο Άλσος Παναρκάδων

eos-alsos-panarkadon

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης σας προσκαλεί στους απογευματινούς περιπάτους που διοργανώνει κάθε Τετάρτη! Αυτή την Τετάρτη (07-10-2020) και ώρα 5.20 μ.μ., περπατάμε στο Άλσος Παναρκάδων (το άλσος δίπλα από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο).


Αυτή την Τετάρτη (07-10-2020) και ώρα 5.20 μ.μ., περπατάμε στο Άλσος Παναρκάδων (το άλσος δίπλα από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο).

Ελάτε στην παρέα μας, για έναν εύκολο και απολαυστικό περίπατο, ακόμα και αν η καθημερινότητα, η ρουτίνα ή διάφοροι άλλοι λόγοι, σας περιορίζουν (π.χ. αν δεν έχετε πολύ χρόνο ή αν έχετε κάποια παραπανίσια κιλά) και δεν σας επέτρεψαν μέχρι τώρα να χαρείτε ένα περπάτημα μεγαλύτερης διάρκειας.

Διάρκεια περίπατου 20 λεπτά και δυσκολία Α’ (εύκολη).

Η ανάγνωση ποίησης κατά τη διάρκεια των περιπάτων μας, εμπλουτίζει την  απόλαυση μας! Ο καθένας μας μπορεί να φέρει ένα ποιήμα που του αρέσει, για να το μοιραστεί με τους υπόλοιπους!

Μικρός καθαρισμός στο Άλσος Παναρκάδων

Κατά τη διάρκεια του περιπάτου θα γίνει και μικρός καθαρισμός στο Άλσος Παναρκάδων, για να απομακρύνουμε τα “ενθύμια” που άφησαν πίσω τους κάποιοι επισκέπτες του Αυγούστου… καθώς και όσα ο άνεμος μετέφερε στό Άλσος από τον κάδο απορριμμάτων που έχει τοποθετηθεί από τον Δήμο στην πρώτη είσοδο του…. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να φέρουν σακούλες και γάντια για να συμβάλουν και αυτοί ώστε το Άλσος, που τόσα μας προσφέρει, να διατηρείται καθαρό!

Σε κάθε περίπτωση καλούμαστε να τηρούμε όλοι μας τις αποστάσεις και τα προβλεπόμενα μέτρα, τόσο στις δράσεις μας όσο και στην καθημερινότητά μας για να είμαστε υγιείς!

Σημείο συνάντησης το πάρκινγκ ανάμεσα στην Τρίτη και την Τέταρτη είσοδο του Άλσους Παναρκάδων, επί της οδού Μεραρχίας (η προέκταση της οδού Ταξιαρχών, μετά τη Μεραχία).
Σε περίπτωση κακοκαιρίας, το πρόγραμμα θα τροποποιηθεί αναλόγως.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εντευκτήρια του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00 μ.μ με 9.00 μ.μ., στα τηλέφωνα 6955568062, 2710-232243 & 6974219674, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.eostripolis.gr καθώς και στη σελίδα του συλλόγου στο fb ΕΟΣ Τρίπολης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Βίαιος ασφυκτικός θάνατος για την άτυχη 20χρονη μητέρα

#omada_Arcadia_Spot*

Μέγγος για Ελαιοχώρι: Το χωριό μας περιμένει να το αγαπήσουμε ακόμη πιο πολύ! (pics)

#omada_Arcadia_Spot*

Ο υποστράτηγος Δ. Τσιπίδης επισκέφθηκε τον περιφερειάρχη Π. Νίκα

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας