Επικαιρότητα Περιφέρεια

Επιστολή Νίκα προς τους δημάρχους στο πλαίσιο της ενεργού διαβούλευσης για το νέο ΠΕΠ Πελοποννήσου

“Πρέπει να υπάρξει συνειδητοποιημένη προσπάθεια ουσιαστικής συμμετοχής στον διάλογο για το ΕΣΠΑ/ΠΕΠ της νέας προγραμματικής περιόδου, ώστε οι πολύτιμοι πόροι του να αξιοποιηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο για την επίλυση προβλημάτων και την ανάπτυξη”.

Αυτό σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην επιστολή που απευθύνει προς κάθε έναν από τους δημάρχους της Περιφέρειας, καλώντας τους να μετάσχουν με προτάσεις και ιδέες στην διαβούλευση η οποία εξελίσσεται διαδικτυακά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την διαμόρφωση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Πελοποννήσου της περιόδου 2021 – 2027:

“Εν όψει του νέου ΕΣΠΑ / ΠΕΠ 2021-2027 προωθούμε τον δημόσιο διάλογο, με στόχο τη συνδιαμόρφωση του νέου Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειάς μας. Σε αυτόν τον ουσιαστικό διάλογο έχουν κληθεί να συμμετέχουν με κατάθεση απόψεων, φορείς και πολίτες

Ομως, η άποψη του δημάρχου έχει το ειδικό βάρος, την ιδιαίτερη αξία, που μας είναι αναγκαία για τη διαμόρφωση του ΠΕΠ που θα απαντά σε προβλήματα, θα ιεραρχεί ανάγκες και θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας” τονίζει ανάμεσα σε άλλα ο περιφερειάρχης.

Υπενθυμίζεται ότι από τα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει θέσει σε λειτουργία την ιστοσελίδα προτάσεων

http://pelop.espa2127.gr για την εκπόνηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Πελοποννήσου της Περιόδου 2021 – 2027, η οποία θα είναι ενεργή μέχρι και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του περιφερειάρχη Π. Νίκα προς τους δημάρχους της Περιφέρειας, μπορείτε να δείτε παρακάτω:
20210209134112543_page-0001

Related posts

«Danaon Cup- Lena Petraki» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Arcadia Spot NG

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου άνοιξε την «Ομπρέλα Πρόληψης» για όλους

Arcadia Spot NG

Εορτασμός συστάσεως της Πρώτης Πελοποννησιακής Γερουσίας στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Καλτεζών

Arcadia Spot NG

Leave a Comment