Δήμος ΤρίποληςΕπικαιρότητα

Έργα κατασκευής και ανακατασκευής παιδικών χαρών στον Δήμο Τρίπολης (vid)

paidikes-xares-tripoli-levidi
Κώστας Τζιούμης: «Τρεις νέες παιδικές χαρές σε Τρίπολη, Λεβίδι και Ελαιοχώρι» 

Ο Δήμος Τρίπολης συνεχίζει τα έργα κατασκευής και ανακατασκευής παιδικών χαρών.

Από το Ζευγολατιό, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, προανήγγειλε έργα σε τρεις νέες παιδικές χαρές.


Ο λόγος για την παιδική χαρά στο Λεβίδι, δίπλα στο σχολείο, στο Ελαιοχώρι και τη μεγάλη παιδική χαρά στην οδό Μαινάλου, όπου θα ανακατασκευαστεί πλήρως.


Πρόκειται για τη συνέχεια παρεμβάσεων του Δήμου σε 14 παιδικές χαρές, πέρυσι, αλλά και φέτος σε Παρθένι και Ζευγολατιό.


Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να δημιουργήσει παιδικές χαρές οι οποίες θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια από τα παιδιά του Δήμου μας. Παιδικές χαρές με τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας, κατάλληλες και περιφραγμένες

Related posts

«Ο Δήμος Τρίπολης καλεί τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα να συμμετάσχουν στον EU Agri-Hackathon 2026»

Arcadia Spot NG

Κληροδότημα Γρηγορίου Δαρειώτη – Εκποίηση οικοπέδου στην οδό Καλύμνου 26, στην Αθήνα

Arcadia Spot NG

Κώστας Τζιούμης: “Η βελτίωση της καθημερινότητας αποτελεί την πρώτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της δημοτικής μας αρχής”

Arcadia Spot NG
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.