Ελλάδα Επικαιρότητα

Εθνοφύλακας απειλούσε πως θα πυροβολήσει πρόσφυγες στο Καρά Τεπέ

ethonofulakas-prosfuges-kara-tepe

Απολύθηκε από το Τάγμα Εθνοφυλακής, με απόφαση του Υποστρατήγου Διοικητή του Στρατιωτικού Σχηματισμού, στο οποίο ανήκε, «ως μη δυνάμενος να επιστρέψει στην Εθνοφυλακή» ο εθνοφύλακας από την Καλλονή ο οποίος με δημόσια ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης απειλούσε να πυροβολήσει πρόσφυγες και μετανάστες στη νέα δομή στον Καρά Τεπέ.

Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα stonisi.gr, η απόλυση του έγινε σύμφωνα με άρθρο στον κανονισμό εθνοφυλακής σύμφωνα με το οποίο Εθνοφύλακας απολύεται όταν υπάρχουν λόγοι απείθειας ή λόγοι ασφάλειας.

Να θυμίσουμε ότι ο Εθνοφύλακας από την Καλλονή ο οποίος μάλιστα τυχαίνει να είναι και μέλος Συμβουλίου Κοινότητας με δημόσια ανάρτηση του δημοσιοποίησε φωτογραφία του ως ένοπλος, από παλιότερη στρατιωτική άσκηση στο χώρο του πεδίου βολής όπου στήνεται ο νέος καταυλισμός.

Σε αυτήν έγραφε:

«Εδώ είμαι στο πεδίο βολής που στήνουν τις σκηνές…. ανυπομονώ πότε θα ξανακάνουμε βολή αυτή τη φορά με φυσικούς κινούμενους στόχους».

Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι από το συγκεκριμένο Εθνοφύλακα ζητήθηκε από χθες να παραδώσει το όπλο του ενώ από την αρμόδια Εισαγγελική Αρχή ζητήθηκε και η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης η οποία και είναι ανεξάρτητη της θέσης του στην Εθνοφυλακή.

Ο ίδιος πάντως αντέδρασε σε όλα τα παραπάνω διαγράφοντας το λογαριασμό του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

newsbeast.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΖΟΚΕΡ: Απόψε η μεγάλη κλήρωση | Κατάθεση δελτίων μέχρι τις 21:30

#omada_Arcadia_Spot*

Βόρεια Κυνουρία: Δωρεά συστημάτων απολύμανσης στον Δήμο από την εταιρεία Jod Park Games

#omada_Arcadia_Spot*

Συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας | Θέματα Συνεδρίασης

#omada_Arcadia_Spot

Προσθέστε το σχόλιο σας