Επικαιρότητα Περιφέρεια

Ευρεία σύσκεψη νομικού περιεχομένου στην Περιφέρεια με θέμα τις σταλίες σε έργα

perifereia-peloponnisou-eureia-siskepsi

Ευρεία σύσκεψη νομικού περιεχομένου στην Περιφέρεια με θέμα τις σταλίες σε έργα …

“Κατά κανόνα δεν δικαιολογούνται σταλίες και προφανώς δεν θα επιτρέπονται στο εξής. Σε περίπτωση δε που συμβεί κάτι τέτοιο, κατά κανόνα θα αναζητούνται ευθύνες στον διευθυντή Τεχνικών Έργων και στον μηχανικό”.

Τα παραπάνω σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μετά την ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε, χθες Τρίτη 20 Οκτωβρίου, στην Τρίπολη, με τη συμμετοχή του συνόλου των δικηγόρων και νομικών από τις Π.Ε.

“Συζητήσαμε μεγάλες υποθέσεις, στις οποίες εργολάβοι διεκδικούν από την Περιφέρεια πολλά εκατομμύρια ευρώ, με συνέπεια να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο ο προϋπολογισμός της” συνέχισε ο Π. Νίκας, εξηγώντας ότι στη σημερινή σύσκεψη έγινε ο καθορισμός του τρόπου οργάνωσης και αντίδρασης της Περιφέρειας στις εν λόγω απαιτήσεις.

“Για κάθε μία από αυτές τις υποθέσεις θα γίνεται σύγκληση της επιτροπής νομικών υποθέσεων της Περιφέρειας, θα καθορίζεται η νομική γραμμή και ο νομικός εκπρόσωπός της” επισήμανε ο περιφερειάρχης, τονίζοντας ότι πλέον θα τηρηθεί αρχείο νομικών υποθέσεων και ανακοινώνοντας παράλληλα ότι “θα δοθούν στη δημοσιότητα όλες οι εκκρεμότητες που υπάρχουν, καθώς οι κίνδυνοι για τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας είναι σοβαροί”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Λεωνίδιο | Πώς θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά τη Δευτέρα

#omada_Arcadia_Spot*

Στα χέρια της Αστυνομίας καλλιεργητής κάνναβης στην Αργολίδα

#omada_Arcadia_Spot*

Προειδοποίηση από την Μητρόπολη Μαντινείας για την δράση της αίρεσης Πεντηκοστιανών στη Τρίπολη

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας