Αστυνομικά Επικαιρότητα

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα στη Λακωνία

klopi

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα στη Λακωνία

Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ακόμη ένα άτομο για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου


Από την εγκληματική τους δράση είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελός, που ξεπερνά τα -1.900- ευρώ

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, έξι (6) περιπτώσεις κλοπών, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί, 53χρονος και ανήλικος,\ σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ κατηγορείται και 38χρονη ημεδαπή, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 8.3.2021 έως και την 12.5.2021, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, διέπραξαν συνολικά -6- περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε ενώ η συνολική τους αξία ξεπερνά τα -1.900- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: ”Ένα δυνατό ΟΧΙ στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο”

#omada_Arcadia_Spot*

«Έφυγε» πλήρης ημερών ο Μαρίνος Βόμβας

#omada_Arcadia_Spot*

Λύτρας για πυρκαγιές: ”Να αλλάξει η στρατηγική της επιχείρησης στη Γορτυνία” – Δεν έχουμε την πολυτέλεια να καούν και άλλες περιουσίες (vid)

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας