Αθλητικά Επικαιρότητα

Ευχαριστήριο του Ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης προς τα μέλη του

aek-tripolis-tennis

Η οικογένεια του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης  θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του συλλόγου, μικρά και μεγάλα,  για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν την δύσκολη χρονιά που πέρασε.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά, που όλοι εσείς, μαζί με εμάς βαδίσαμε στα τενιστικά courts μαθαίνοντας και διασκεδάζοντας με το αγαπημένο μας άθλημα. Ευχόμαστε να ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες σας και φυσικά να είστε όλοι σίγουροι και σίγουρες, πως από πλευράς μας έγινε το ανθρωπίνως δυνατόν, ώστε η παρουσία σας στις εγκαταστάσεις μας να ήταν, όσο πιο ευχάριστη μπορούσε.

Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε από την αρχή της προπονητικής χρονιάς ότι η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μας ήταν αρκετά μεγάλη, τόσο από τους ενήλικες αθλητές μας , όσο και από τα ανήλικα μέλη και τους συνοδούς τους. Πολλοί νέοι γονείς μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και αυτό για εμάς αποτελεί τονωτική ένεση αυτοπεποίθησης για ανάλογη και καλύτερη συνέχεια.

Μετά το πέρας και των τελευταίων αγωνιστικών προπονήσεων του ομίλου μας την Παρασκευή 13/8  αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε σε όλους εσάς ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ που ήσασταν δίπλα μας, να σας ευχηθούμε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και ευχόμαστε να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μας από Σεπτέμβρη.

Η Διοίκηση και η Προπονητική ομάδα του ομίλου τένις ΑΕΚ Τρίπολης

Related posts

Το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων της Τρίπολης

Arcadia Spot FG

Σημαντική νίκη του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης επί της Ε.Α. Πατρών

ArcadiaSpot Team

Συνελήφθη 28χρονος στην Τρίπολη για κατοχή ναρκωτικών

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment