Επικαιρότητα Κοινωνικά

Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης: Εντοπίστηκε σε χωριό τυφλή και βαριά άρρωστη σκυλίτσα (vid)

filozoikos-syllogos-tripolis

Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης: Εντοπίστηκε σε χωριό τυφλή και βαριά άρρωστη σκυλίτσα

Η Σενκα (Μαλινουά σκυλίτσα) είναι άλλο ένα θύμα του πολιτισμένου κόσμου μας…

Είναι η εγκατάλειψη της ανθρωπιάς μας…

Την άφησαν να τριγυρνάει σε χωριό της Αρκαδίας τυφλή υποσιτισμένη και βαριά άρρωστη. Ερλιχίωση (1/200) και καλαζάρ (1/3200).Ολοκλήρωσε την θεραπεία για την ερλιχίωση με Vibramycin. Συνεχίζει την θεραπεία της με soluric. Οι εξετάσεις της έδειξαν, αυξημένες τιμές λεϊσμανίαση (Καλαζάρ) 1/3200.

Με την καλοσύνη σας και την βοήθεια σας, το συντομότερο πρέπει να αρχίσει MILTEFORAN. Ευτυχώς τρώει με όρεξη, και χρειάζεται ειδική τροφή RENAL.Το Καλαζάρ της προκάλεσε σοβαρότατα οφθαλμικά προβλήματα κερατοεπιπεφυκίτιδα κάνει θεραπεία με αλοιφή TOBREX αλλά για να αντιμετωπιστεί χρειάζεται αγωγή για 2-3 μήνες με LACRIMMUNE “ΛΑΚΡΙΜΟΥΝ” αλοιφή από κτηνιατρικά. Με θεραπεία υπάρχει το ενδεχόμενο να αρχίσει να βλέπει λίγο έστω και θολά.

ΛΙΓΗ ΑΓΑΠΗ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΣΚΥΛΙ…ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ…ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ.

Οποιαδήποτε βοήθεια είναι πολύτιμη.

Τράπεζα Πειραιώς: 6313-138258-866 Iban:GR5101713130006313138258866SWIFT-BIC PIRBGRAAPaypal: animaltripoli@outlook.com.gr

Πολιτιστικός Φιλοζωϊκος Σύλλογος Τρίπολης

Αιτιολογία: Σενκα

Η Ζέγκα

Η Σενκα (Μαλινουά σκυλίτσα) είναι άλλο ενα θύμα του πολιτισμένου κόσμου μας… Είναι η εγκατάλειψη της ανθρωπιάς μας… Την άφησαν να τριγυρνάει σε χωριό της Αρκαδίας τυφλή υποσιτισμένη και βαριά άρρωστη. Ερλιχίωση (1/200) και καλαζάρ (1/3200). Ολοκλήρωσε την θεραπεία για την ερλιχίωση με Vibramycin. Συνεχίζει την θεραπεία της με soluric. Οι εξετάσεις της έδειξαν, αυξημένες τιμές λεϊσμανίαση (Καλαζάρ) 1/3200 Με την καλοσύνη σας και την βοήθεια σας, το συντομότερο πρέπει να αρχίσει MILTEFORAN. Ευτυχώς τρώει με όρεξη, και χρειάζεται ειδική τροφή RENAL. Το Καλαζάρ της προκάλεσε σοβαρότατα οφθαλμικά προβλήματα κερατοεπιπεφυκίτιδα κάνει θεραπεία με αλοιφή TOBREX αλλά για να αντιμετωπιστεί χρειάζεται αγωγή για 2-3 μήνες με LACRIMMUNE “ΛΑΚΡΙΜΟΥΝ” αλοιφή από κτηνιατρικά. Με θεραπεία υπάρχει το ενδεχόμενο να αρχίσει να βλέπει λίγο έστω και θολά. ΛΙΓΗ ΑΓΑΠΗ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΣΚΥΛΙ…ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ… ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι πολύτιμη. Τράπεζα Πειραιώς: 6313-138258-866 Iban:GR5101713130006313138258866 SWIFT-BIC PIRBGRAA Paypal: animaltripoli@outlook.com.gr Πολιτιστικός Φιλοζωϊκος Σύλλογος Τρίπολης. Αιτιολογία: Σενκα

Δημοσιεύτηκε από Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης / Tripoli’s Animal Care, GR στις Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2021

Related posts

Γιάννης Παπαδάτος : “Κοινός μας στόχος η φροντίδα των αδέσποτων ζώων’’

Arcadia Spot KP

Τρίπολη: Δάσκαλος πήγε τροφή και μαξιλάρια στον Θωμά, ενώ οι μαθητές του τον σκέπασαν με κουβέρτα

ArcadiaSpot Team

Κώστας Τζιούμης : Μετά από σκληρή δουλειά καταφέραμε να έχουμε καταφύγιο για αδέσποτα

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment