Επικαιρότητα Περιφέρεια

Η συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην “15η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα” (vid)

Η συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην “15η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα”

Την συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην επιτυχία της φετινής δράσης της “15ης Ευρωπαϊκής Νύχτας Χωρίς Ατυχήματα” επισημαίνει σε επιστολή της προς τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα η Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά, πρόεδρος στο Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς”.

“Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά που με τη σημαντική σας συμβολή, βοηθήσατε ουσιαστικά, στην επιτυχία αυτής της τόσο σημαντικής διοργάνωσης. Μιας διοργάνωσης μέσω της οποίας, όλοι μαζί, μεταφέρουμε το μήνυμα ότι «αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί».

Οι εθελοντές μας στη φετινή Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα, παρά τις αντίξοες συνθήκες με τους περιορισμούς στους χώρους διασκέδασης, αλλά και των ιδιαίτερα ακραίων φαινομένων εκείνων των ημερών, φρόντισαν, με εξαιρετική συνέπεια να ευαισθητοποιήσουν τις τοπικές κοινωνίες, τους εμπλεκόμενους φορείς αλλά και ομάδες νέων μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, να μεταφέρουν το μήνυμα απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα, ότι «όλοι διασκεδάζουν, ένας δεν πίνει, ο Οδηγός της Παρέας»” αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην επιστολή.

Related posts

To 1o Φεστιβάλ Γαστρονομίας στο Παράλιο Άστρος

ArcadiaSpot Team

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε πάρκα και άλση της Αρκαδίας

#omada_Arcadia_Spot*

Τροποποίηση απόφασης σχετικά με τις ενισχύσεις μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τον εκσυγχρονισμό τους μέσω της χρήσης ΤΠΕ

#omada_Arcadia_Spot*

Leave a Comment