Δήμος Τρίπολης Εκδηλώσεις Ροή Ειδήσεων

Κατάθεση στεφάνου από την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας στην εκδήλωσης μνήμης για τους εκτελεσθέντες στα Αλώνια Αλέας

Καταθεση στεφάνου Ν.Ε Σύριζα Αρκαδίας -Αλώνια Αλέας

Τιμώντας τη μνήμη των εκτελεσθέντων πατριωτών στα Αλώνια Αλέας Αρκαδίας από τις Ναζιστικές δυνάμεις κατοχής το 1944, εκ μέρους της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, ο Γεώργιος Φαράντος κατέθεσε στεφάνι στην εκδήλωση μνήμης του Δ. Τρίπολης που πραγματοποιήθηκε στις 30-08-2020 στον τόπο εκτέλεσης – θυσιαστήριο. Η εκτέλεση των Ελλήνων πατριωτών συνέβη, ως αντίποινα για τη απελευθερωτική δράση Αντιστασιακών Οργανώσεων.

Η εκτέλεση αυτή αποτέλεσε ένα μόνο από τα αιματοβαμμένα επεισόδια που συνέβησαν εις βάρος του Ελληνικού λαού από τους Γερμανούς Ναζί. Οι δυνάμεις αυτές ενήργησαν εκπροσωπώντας μια υποτιθέμενη ιδεολογία, η οποία αιματοκύλισε την ανθρωπότητα.

Σήμερα, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία η Πατρίδα μας βρίσκεται στο σταυροδρόμι κρίσιμων εξελίξεων, εν μέσω της εκδήλωσης της πανδημίας και μιας ιδιαίτερα δύσκολης οικονομικής κατάστασης, καλούμαστε να βρούμε την αντοχή να βγούμε νικητές και να προχωρήσουμε στο μέλλον με αποτελεσματικότητα σε όλα τα πεδία των προσπαθειών μας. Επίσης, η αξίωση των ενεργών και εκρεμμών πολεμικών αποζημιώσεων και επανορθώσεων προβάλλει πιο επίκαιρη από ποτέ.

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες!

Τρίπολη, 01-09-2020
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίπολη | Υπογράφηκε η σύμβαση για την δημιουργία «Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου -Open Mall» (pics,vid)

#omada_Arcadia_Spot

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού στη Περιφέρεια Πελοποννήσου | Επτά νέα καταγράφηκαν χθες

#omada_Arcadia_Spot

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου για το Βιομηχανικό Πάρκο Μεγαλόπολης

#omada_Arcadia_Spot