Επικαιρότητα Περιφέρεια

Καθαρισμοί τάφρων, συντηρήσεις δρόμων ΓΟΕΒ και αντιπυρικές παρεμβάσεις στη Μεσσηνία

messinia-antipyrika-erga

Συνεχίζονται οι καθαρισμοί των αποστραγγιστικών τάφρων του ΓΟΕΒ Παμίσου, με πρόσφατες παρεμβάσεις των συνεργείων της ΠΕ Μεσσηνίας στην περιοχή Πιπερίτσας και Μαυροματίου, ενώ ολοκληρώνεται ο καθαρισμός των αναχωμάτων του Παμίσου από τη γέφυρα έως τη θάλασσα και κοντά στο φράγμα του ποταμού Αρι.

Επίσης, τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας παρεμβαίνουν με εργασίες καθαρισμού των διωρύγων στην περιοχή Αριος και Ασπροπουλιάς, ενώ όσον αφορά το οδικό δίκτυο του ΓΟΕΒ έχει πραγματοποιηθεί καθαρισμός της φυτικής γης στην περιοχή του Αριος, της Μικρομάνης και της Σπερχογείας.

Επιπλέον ολοκληρώνεται τις προσεχείς ημέρες η εργολαβία, προϋπολογισμού 50.000 ευρώ, στο δίκτυο του ΓΟΕΒ, με εργασίες καθαρισμού στις κύριες αποστραγγιστικές τάφρους.

Τέλος, όσον αφορά στον καθαρισμό ρεμάτων πραγματοποιήθηκαν εργασίες στις περιοχές Βασιλικού, Κόκλας και Κοπανακίου, ενώ στο πλαίσιο προετοιμασίας για την ερχόμενη αντιπυρική περίοδο έγινε καθαρισμός αντιπυρικής ζώνης στην περιοχή Ραμοβούνι προς Μάλθη, της κοινότητας Βασιλικού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

22 ενεργά κρούσματα κορονοϊού στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

#omada_Arcadia_Spot*

Συμβάσεις συνολικής δαπάνης πάνω από 800.000 ευρώ για έργα στην Αρκαδία υπέγραψε ο Νίκας

#omada_Arcadia_Spot*

Μακρή: Παράταση στο σχολικό έτος για 2 εβδομάδες – Μειωμένη η ύλη των πανελλαδικών

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας