Top NewsΕπικαιρότηταΠεριφέρεια

Κορονοϊός: Οι νοσηλείες στο Παναρκαδικό νοσοκομείο και τα κρούσματα στην Αρκαδία

krousmata-koronoios-ellada

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σήμερα Τρίτη 31 Μαΐου καταγράφηκαν 230 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 163.111.

Αναλυτικά, σήμερα καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 49, στην Π.Ε. Αρκαδίας 22, στην Π.Ε. Κορινθίας 63, στην Π.Ε. Λακωνίας 27 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 69.

Εξ άλλου, με βάση την ενημέρωση που έγινε το πρωί σήμερα, Τρίτη 31 Μαΐου, στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων της Περιφέρειας νοσηλεύονταν -μέχρι και χθες Δευτέρα 30 Μαΐου- συνολικά 27 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 2, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 0, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 4, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 4, στο Νοσοκομείο Σπάρτης 10 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 7.

Related posts

Παράταση για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Σύγχρονες Ασύρματες Επικοινωνίες

Arcadia Spot NG

ΤΡΙΠΟΛΗ : 3 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Arcadia Spot NG

ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : Συνεχίζονται έως 10 Σεπτεμβρίου 2026, οι εγγραφές στην Επαγγελματική Σχολή της ΔΥΠΑ

Arcadia Spot NG
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.