Dictum Factum

Κατσαφάνας Κώστας | Ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο της Τρίπολης στο Dictum Factum

perifanou-kostas-katsafanas

«Δεν προερχόμαστε από κομματικούς σωλήνες και δεν μας αφορούν τα υπόγεια ρεύματα» 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο της Τρίπολης, Κώστας Κατσαφάνας, στο web του arcadiaspot στην εκπομπή Dictum Factum ΄΄ατάκα κι επιτόπου΄΄ με τη δημοσιογράφο Γιώτα Περήφανου. 


Ο πρώην Δήμαρχος Σκιρίτιδας Κώστας Κατσαφάνας, μετράει τη μέχρι τώρα πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση και βρίσκεται σε ετοιμότητα να διεκδικήσει στις προσεχείς εκλογές το Δήμο της Τρίπολης. 

Μετά από σκέψη πολλών χρόνων εργασίας, μελέτης και έρευνας σε συνεργασία με έμπειρο επιστημονικό δυναμικό, παρουσιάζει τις θέσεις και τους τομείς δράσης του συνδυασμού του «Ανασυγκρότηση για το Δήμο της Τρίπολης». 

Με έτοιμες μελέτες και αντίστοιχες κοστολογήσεις αποκαλύπτει, σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Δήμος της Τρίπολης, τις ανάγκες της αγροτικής ζωής και υπαίθρου ενώ εστιάζει στο βασικό του άξονα αναπτυξιακής οργάνωσης και διαχείρισης όλων των αναγκών για ένα Δήμο πρότυπο. 

Η ορθή λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και η σχέση δήμου – πολίτη βρίσκεται σε προτεραιότητα στην ατζέντα του συνδυασμού του. Το ίδιο σημαντική κρίνεται η ενδυνάμωση στον τομέα της ανάπτυξης, η εικόνα της πόλης και η λειτουργία της διοικήσεως τόσο για τις δημοτικές όσο και για τις τοπικές κοινότητες. Ο τρόπος λειτουργίας των οικονομικών αλλά και τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου σε συνεργασία με τους κατάλληλους φορείς υλοποίησης χρίζουν άμεσης ανάγκης ανανέωσης και ειδικούς χειρισμούς από επιστημονικούς συνεργάτες, άρτια καταρτισμένους.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο της Τρίπολης, Κώστας Κατσαφάνας στην εκπομπή Dictum Factum και τη δημοσιογράφο Γιώτα Περήφανου μέσα από το Official κανάλι του ArcadiaSpot στο YouTube

Ο κ. Κατσαφάνας αναφέρεται σε θέματα τουριστικής προβολής και ανάπτυξης, στην αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή αλλά και σε νέα σχέδια διαχείρισης και ομαδοποίησης στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης. 

Γνώστης των τρόπων, λόγω και της ακαδημαϊκής του κατάρτισης που οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μπορούν να οδηγήσουν το Δήμο σε μια μονάδα παραγωγής και ανάπτυξης, παρουσιάζει τις ολοκληρωμένες προτάσεις και μελέτες του για τη δημιουργία ενός πρότυπου Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για μικρούς και μεγάλους. 

Διαβάστε επίσης: Νίκος Κωνσταντίνου | Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παραλίου Άστρους στο Dictum Factum

Εν κατακλείδι, απευθύνει το δικό του μήνυμα στους πολίτες, πως συνολικά οι μελέτες του είναι στη διάθεση τους, όπως και τα κοστολόγια για να συζητήσουν κάθε απορία και λεπτομέρεια σε θέματα περιβαλλοντικής, οικολογικής κι όχι μόνο ανάπτυξης αλλά και λειτουργικής καθημερινότητας. 

Επισημαίνει πως, δεν τον αφορούν τα όσα λέγονται ή γράφονται στο πλαίσιο κακόβουλης κριτικής. Δηλώνει πως βρίσκεται μακριά από κομματικές και πολιτικές ίντριγκες και δεν επιθυμεί τις αντιπαραθέσεις και «διαμάχες» με τους συνυποψήφιους του. Του αρέσει να μιλάει μόνο για το όραμα και το σχεδιασμό του έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών. Για ο,τι αφορά πολιτικές κάτω από το τραπέζι και κινήσεις εντυπωσιασμού ξεκαθαρίζει πως απολαμβάνει να βρίσκεται στα χωριά, στα βουνά και να βρίσκει λύσεις για να αξιοποιήσει τα «δώρα» της φύσης στη ζωή των συμπολιτών του.

Ραντεβού, λοιπόν, στο Dictum Factum με τη Γιώτα Περήφανου 

΄΄ατάκα κι επί τόπου΄΄ 

perifanou-dictum-factum

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Δογάνης Σωτήρης | Ο διεθνούς φήμης ερμηνευτής στο Dictum Factum

#omada_Arcadia_Spot*

Κωστοπούλου Ιωάννα & Κολλιόπουλος Χρυσοβαλάντης | Tο χρυσό ζευγάρι του Tae Kwon Do στο Dictum Factum

#omada_Arcadia_Spot*

Κατσίρης Γιάννης | Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο Dictum Factum

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας