Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Κώστας Τζιούμης: «Αναβαθμίζουμε συνολικά τις αθλητικές υποδομές του Δήμου Τρίπολης»

tzioumis-arkadia-athlitikes-ypodomes

Το εργολαβικό συμφωνητικό για το έργο «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Τρίπολης» υπέγραψε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Παναγιώτης Μοσχοβίτης».


Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου είναι 744.000 ευρώ.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι συγκεκριμένα:

α) η προμήθεια για την επανεπίστρωση (retoping) ή και επανακατασκευή της ήδη φθαρμένης επιφάνειας ταρτάν του στίβου του Δ.Α.Κ. Τρίπολης, η προμήθεια εξοπλισμού στίβου με τα απαραίτητα όργανα και βαλβίδες, η ανακατασκευή της μόνωσης και των επιχρισμάτων των κερκίδων, η βαφή τους, η τοποθέτηση νέων καθισμάτων καθώς και η συντήρηση των πυλώνων φωτισμού και β) η προμήθεια, μεταφορά, τοποθέτηση, γραμμογράφηση και παράδοση έτοιμου για χρήση, συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαίρου τελευταίας γενιάς και η προμήθεια – τοποθέτηση ιστών φωτισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5χ5 στην Τ.Κ. Κανδήλας του Δήμου Τρίπολης.


Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται για δέκα μήνες.
Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, σημειώνει:

«Η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών αποτελεί προτεραιότητα για τη δημοτική μας αρχή και για αυτό το λόγο υπογράψαμε τη σύμβαση για να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του ΔΑΚ Τρίπολης, καθώς και του ποδοσφαιρικού γηπέδου 5Χ5 στην Κανδήλα.
Με τα έργα αυτά, σε συνδυασμό με τις εργασίες αναβάθμισης στο κλειστό κολυμβητήριο, τις προγραμματισμένες παρεμβάσεις μας στο γήπεδο της Τεγέας, αλλά και την πρόταση μας για χρηματοδότηση έργων στο γήπεδο Φιλικών, προχωράμε και υλοποιούμε ένα πλάνο συνολικής βελτίωσης των αθλητικών υποδομών στον Δήμο Τρίπολης».

Related posts

Κατασκηνώσεις Δήμου Τρίπολης: Ανακοίνωση για την 7η κατασκηνωτική περίοδο

#omada_Arcadia_Spot*

Κωνσταντινόπουλος: ”Η βελτίωση του δρόμου Άστρους – Λεωνιδίου είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας σύμφωνα με τον Αν. Υπουργό”

#omada_Arcadia_Spot*

Αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα στην πλατεία Άρεως

#omada_Arcadia_Spot*

Leave a Comment