Αθλητικά Επικαιρότητα

Ξανά στο πλευρό των αθλητών του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης η διατροφολόγος Έλενα Μπιλίση

elena-bilisi-diatrofologos-aek-tripolis

Ξεκίνησε άλλη μια χρονιά με υψηλούς στόχους και προσδοκίες για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Η περσινή πολύ αποδοτική συνεργασία με την διατροφολόγο κα Έλενα Μπιλίση, θα συνεχιστεί και την φετινή χρονιά.


Η Κα Μπιλίση είναι Πτυχιούχος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος από το 2013 με Εξειδίκευση στην Διατροφική και Ψυχολογική αντιμετώπιση διαταραχών (Μaster Practitioner in Eating Disorders & Obesity) όπως η Νευρική Ανορεξία, η Νευρική Βουλιμία και η Ψυχογενής Παχυσαρκία από τον Εθνικό Οργανισμό για τις Διατροφικές Διαταραχές της Μεγάλης Βρετανίας – NCFED.

Την περσινή χρονιά και καθ όλη την διάρκειά της, ακόμα και στην περίοδο τις κρίσης του covid19 η κα. Μπιλίση σε άμεση συνεργασία με τους γυμναστές της ομάδας μας, έδινε οδηγίες διατροφής σε όλα τα παιδιά αλλά και στα ενήλικά μέλη μας. Αρκετοί αθλητές μας έκαναν τις απαραίτητες λιπομετρήσεις τους και η χρονιά μας κύλησε αρκετά μεθοδευμένα και αποτελεσματικά.

Τις επόμενες ημέρες όλοι οι αθλητές μας θα λάβουν τις πρώτες οδηγίες, που θα τους φανούν χρήσιμες για την καλύτερη προσέγγιση της διατροφής τους, πριν, στο τέλος και κατά την διάρκεια της προπόνησης. Θα ακολουθήσουν αρκετές συνεδρίες με τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας καθώς και μες όλα τα μέλη, τόσο της ακαδημίας μας, όσο και των ενηλίκων τμημάτων.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης είναι πολύ χαρούμενοι για την συνέχιση αυτής της συνεργασίας με την κα. Μπιλίση και ευχόμαστε να συμβάλλει στην συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της ομάδας μας.

Related posts

Μια αγκαλιά για όσους έχουν ανάγκη στο “Παναρκαδικό Νοσοκομείο” από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

#omada_Arcadia_Spot*

Παραμονή για τις Γυναίκες του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην Β Εθνική, δεν τα κατάφεραν οι Άνδρες

#omada_Arcadia_Spot*

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τον όμιλό τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (vid)

#omada_Arcadia_Spot*

Leave a Comment