Top NewsΔήμος Ν. ΚυνουρίαςΕπικαιρότητα

Νότια Κυνουρία: Λαϊκή αγορά την Δευτέρα τηρουμένων των μέτρων

laiki-agora

Νότια Κυνουρία: Λαϊκή αγορά την Δευτέρα τηρουμένων των μέτρων

Σε συμμόρφωση με τις κρατικές οδηγίες και τα μέτρα προς περιορισμό του κορωνοϊού COVID -19 (ΦΕΚ 4484/Τεύχος Β΄/11-10-2020) σας ανακοινώνουμε ότι επιτρέπεται η λειτουργία της λαϊκής αγοράς του Λεωνιδίου ως ακολούθως:

1.Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών στην λαϊκή αγορά είναι τα τρία (3) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο, κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

2.Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους πωλητές και τους καταναλωτές/κοινό.

3.Κάθε πωλητής οφείλει να τοποθετήσει σε εμφανές σημείο του πάγκου, δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό, προκειμένου να απολυμαίνονται τα μεταλλικά νομίσματα.

4.Όλοι οι πολίτες που προσέρχονται στον χώρο της λαϊκής θα πρέπει να τηρούν απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ τους και να αποφεύγεται ο συνωστισμός στους πάγκους (διασφάλιση μη σχηματισμού ουράς άνω των πέντε-5- ατόμων).

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας θα μεριμνήσει για τον συχνό καθαρισμό των χώρων, την έγκαιρη αποκομιδή των απορριμμάτων μετά το πέρας λειτουργίας της λαϊκής αγοράς και την διαρκή πληροφόρηση με κάθε μέσο των καταναλωτών.

Λεωνίδιο 23-10-2020

O Αρμόδιος Αντιδήμαρχος

 Κωνσταντίνος Διαμαντής

Related posts

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ !

Arcadia Spot NG

ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ : ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Arcadia Spot NG

ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Arcadia Spot NG
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.