Dictum Factum

Μπουρτσουκλής Μάκης | Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Dictum Factum

perifanou-makis-mpourtouklis

Ο Μάκης Μπουρτσουκλής για τη «Νέα Τρίπολη» 

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό του Γιάννη Σμυρνιώτη «Νέα Τρίπολη», Μάκης Μπουρτσουκλής, αποκαλύπτεται στο web του arcadiaspot, Dictum Factum ΄΄Ατάκα και επιτόπου΄΄ με τη δημοσιογράφο Γιώτα Περήφανου. 


«Σαν νέοι άνθρωποι που μέσω των σπουδών μας και της δουλειάς μας, αποκτήσαμε ακαδημαϊκή και κοινωνική κατάρτιση, οφείλουμε στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας και στην πόλη να διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο». 

Στη πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, ο νεαρός οικονομολόγος από το Αρτεμίσιο Αρκαδίας, άριστος γνώστης των προβλημάτων του αγροτικού κόσμου, προερχόμενος και ο ίδιος από αγροτική οικογένεια, εκπροσωπεί στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές τη νέα γενιά. 

Εξηγεί τους λόγους που επέλεξε το Συνδυασμό «Νέα Τρίπολη» και αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά στην πόλη που μεγάλωσε. 

«Ο Γιάννης Σμυρνιώτης, έκανε τα περισσότερα έργα, αναμφίβολα άλλαξε το Δήμο Τρίπολης. Παρέλαβε μια σκαμμένη πόλη επί δύο χρόνια και ολοκλήρωσε ένα μεγάλο έργο». 

Σχολιάζει σημεία από τη συνέντευξη του Αντιδημάρχου Πολιτιστικών του Δήμου Τρίπολης, στο Dictum Factum, Σπύρου Βρέντα και υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με το Συνδυασμό του Δημήτρη Παυλή καθώς και το έργο της Δημοτικής Αρχής. 

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μάκης Μπουρτσουκλής στην εκπομπή Dictum Factum και τη δημοσιογράφο Γιώτα Περήφανου μέσα από το Official κανάλι του ArcadiaSpot στο YouTube

Ο Μάκης Μπουρτσουκλής με συγκροτημένη επιστημονική σκέψη και τον ενθουσιασμό ενός ανθρώπου που αγαπά τον τόπο του, καταθέτει σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, τις προτάσεις του για το Δήμο Τρίπολης. Μεταξύ άλλων, μιλά για το οδικό δίκτυο και για τις εργασίες συντήρησης του, τη σωστή σήμανση της πόλης, την εξασφάλιση χώρων στάθμευσης – επαναφορά ελεγχόμενης καθώς και για τη συντήρηση αστικών και περιαστικών πάρκων. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις αποζημιώσεις των πολιτών σε περίπτωση αποδεδειγμένης φθοράς της περιουσίας τους από παραλήψεις και κακοτεχνίες για τις οποίες ευθύνεται ο Δήμος. 

«Δεν μπορεί ο Δήμος να είναι αμέτοχος και άμοιρος ευθυνών σε όλα».

Η λειτουργία του προγράμματος «Ψηφιακή πόλη», καθώς και η κατασκευή χώρου φιλοξενίας αδέσποτων, πάρκο ψυχαγωγίας – άθλησης για τους πολίτες που έχουν δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, αποτελούν άμεσο στόχο εφαρμογής στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της νέας Δημοτικής Αρχής. 

Στον αγροτικό τομέα αναφέρεται σε άμεση στήριξη των δυναμικών καλλιεργειών της περιοχής, ενημέρωση των παραγωγών για νέες καλλιέργειες, στήριξη των πιστοποιημένων προϊόντων και κατοχύρωση προίοντων ονομασίας προέλευσης. Σημαντική είναι, για το νεαρό υποψήφιο και η συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας, όπως και η εξασφάλιση νερού για όλους τους παραγωγούς μέσω αρδευτικών έργων και ενοικιάσεις γεωτρήσεων. 

Διαβάστε επίσης: Σπύρος Βρέντας | Ο Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Δήμου Τρίπολης στο Dictum Factum

Ολοκληρωμένες είναι οι προτάσεις του και στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας με ενίσχυση των ήδη υπάρχοντων δομών του Δήμου (κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο και κοινωνικό φροντιστήριο). 

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρεί τη μετάδοση των Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, απευθείας μέσω διαδικτύου ώστε να ενημερώνονται την ίδια στιγμή σημαντικός αριθμός πολιτών. Φυσικά, εστιάζει σε θέματα οικονομικής και φοροτεχνικής φύσεως ενώ μας ενημερώνει για τον τρόπο κατάθεσης των φορολογικών δηλώσεων και τη ρύθμιση των 120 δόσεων. 

Ραντεβού, λοιπόν, στο Dictum Factum με τη Γιώτα Περήφανου

΄΄ατάκα κι επιτόπου΄΄

perifanou-dictum-factum

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Ρέλλια Ελένη | To φαρμακείο … των διακοπών στο Dictum Factum

#omada_Arcadia_Spot*

Παπαδημητρίου Σωτήρης | Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και νυν Αντιδήμαρχος στο Dictum Factum

#omada_Arcadia_Spot*

Κατσίρης Ιωάννης | Ο υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας στο Dictum Factum

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας