Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Μανώλης Σκαντζός: «Νέα πρόσκληση για έργα ενίσχυσης του τουρισμού στους Δήμους Γορτυνίας, Μεγαλόπολης και Τρίπολης» (vid)

skantzos-manolis-tap-tok-arkadia

Μανώλης Σκαντζός: «Νέα πρόσκληση για έργα ενίσχυσης του τουρισμού στους Δήμους Γορτυνίας, Μεγαλόπολης και Τρίπολης»

Για την πρόσκληση της ΤΑΠΤοΚ – Αρκαδία 2020 προς τους Δήμους Γορτυνίας, Μεγαλόπολης και Τρίπολης, σχετικά με «Παρεμβάσεις αξιοποίησης – προστασίας φυσικού περιβάλλοντος για την ενίσχυση του τουρισμού», αναφέρθηκε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, την Πέμπτη (9/6/2022), ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Μανώλης Σκαντζός.

Είχε προηγηθεί συνάντηση του κ. Σκαντζού με τους Δημάρχους Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιο Χριστογιάννόπουλο και Γορτυνίας κ. Στάθη Κούλη.

Η πρόσκληση έχει προϋπολογισμό 550.000 ευρώ και οι Δήμοι θα αναλάβουν να συντάξουν μελέτες, ενώ στη συνάντηση συζητήθηκαν τεχνικά θέματα για την υλοποίηση αυτού του στόχου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας σημείωσε: «Είχαμε μια καλή συνεργασία, ήδη τα έργα της ΤΑΠΤΟΚ έχουν προχωρήσει και σχεδόν ολοκληρώνονται όλα στους τρεις αυτούς Δήμους. Βγάλαμε τρεις νέες προσκλήσεις και η μια αφορά τα μονοπάτια. Σύντομα, ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι για να προχωρήσουμε στη δημοπράτηση των έργων.»

Related posts

Δημοπράτηση του έργου “Αγροτική Οδοποιία Δήμου Μεγαλόπολης”

ArcadiaSpot Team

Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Τρίπολης

ArcadiaSpot Team

Ο Δήμος Μεγαλόπολης γιορτάζει τον πολιούχο της, Άγιο Νικόλαο

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment