Επικαιρότητα Περιφέρεια

Μεσσηνία: Αντιπλημμυρικές εργασίες και συντήρηση οδικού δικτύου

antiplimmirika-erga-messinia

Μεσσηνία: Αντιπλημμυρικές εργασίες και συντήρηση οδικού δικτύου

Συνεχίζονται από τα συνεργεία της Π.Ε. Μεσσηνίας οι αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις καθώς και οι εργασίες συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου.

Συγκεκριμένα, ολοκληρώνονται τα έργα καθαρισμού και διευθέτησης της κοίτης κοντά στις εκβολές του ποταμού Βελίκα με χρήση προωθητήρα και περιστρεφόμενης τσάπας. Ο προγραμματισμός των συνεργείων της Π.Ε. Μεσσηνίας προβλέπει το αμέσως επόμενο διάστημα την εκτέλεση αντίστοιχων εργασιών και στον ποταμό Τζάνε.

Επιπλέον, συνεχίστηκαν και οι καθαρισμοί αποστραγγιστικών τάφρων και οδικού δικτύου του ΓΟΕΒ Παμίσου στις περιοχές Σκάλας, Αρφαρών, Πλατύ και Ζευγολατιού.

Εξ άλλου, μετά και την προμήθεια από την Π.Ε. Μεσσηνίας σάκων ψυχρής ασφάλτου, έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα εργασίες επούλωσης λάκκων στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο και ειδικότερα στα τμήματα Κορώνη – Βασιλίτσι – Φοινικούντα – Ακριτοχώρι, Χώρα – Γαργαλιάνοι – Φιλιατρά, Καλό Νερό – Τσακώνα, Ασπρόχωμα – Μεσσήνη και Καλαμάτα – Αλαγονία. Οι εργασίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με παρεμβάσεις στις 3η και 23η επαρχιακές οδούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Ομόφωνα ένοχος ο πατέρας για τον τριετή βιασμό της ανήλικης κόρης του

#omada_Arcadia_Spot

ΕΛΑΣ: Συμμετοχή σε πανευρωπαϊκή επιχείρηση για την εξάρθρωση εγκληματικού δικτύου

#omada_Arcadia_Spot*

Κορονοϊός: Εντατικοί έλεγχοι της αστυνομίας σε όλη τη χώρα

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας