Επικαιρότητα Περιφέρεια

Μεσσηνία: Εναρξη έργου οδοποιίας στην 82η εθνική οδό

erga-messinias

Ξεκίνησε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, το προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ έργο αναβάθμισης της οδικής ασφάλειας του εθνικού και επαρχιακού δικτύου στην Π.Ε. Μεσσηνίας, στο τμήμα Καλαμάτα – Ασπρόχωμα – Μεσσήνη – Πύλος.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και οι σχετικές εργασίες ξεκίνησαν στο τμήμα της εθνικής οδού, λίγο πριν τη διασταύρωση προς Δάρα – Δροσιά και μέχρι την έξοδο του  Ριζόμυλου προς Πύλο. Στο σημείο αυτό θα ολοκληρωθούν ασφαλτικές εργασίες σε μήκος 200 μέτρων προς Δάρα, 300 μέτρων προς Πεταλίδι και 1.000 μέτρων επί της εθνικής οδού.

Οπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, που επισκέφθηκε το έργο το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, και παρακολούθησε τις εργασίες, “αρχίζει ένα πολύ σημαντικό έργο παρεμβάσεων σε ένα κομβικό σημείο του οδικού μας δικτύου, με πολλά προβλήματα από το παρελθόν. Προηγήθηκαν, από άλλη εργολαβία, εργασίες διευθέτησης των ομβρίων και με την παρούσα εργολαβία ολοκληρώνεται η βελτίωση της οδικής ασφάλειας”.

Την χρονική αυτή περίοδο έγινε η αποξήλωση του παλαιού ασφαλτοτάπητα, ενώ όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν θα γίνουν και οι ασφαλτικές εργασίες. Τέλος, στο πλαίσιο του εν λόγω έργου θα συνεχιστούν παρεμβάσεις και στις υπόλοιπες θέσεις που προβλέπονται από τη μελέτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Μέγγος για Ελαιοχώρι: Το χωριό μας περιμένει να το αγαπήσουμε ακόμη πιο πολύ! (pics)

#omada_Arcadia_Spot*

ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Αρκαδίας | ΔΑΚΕ: Ο λόγος της συμβόλαιο υποκρισίας και ψευτιάς

#omada_Arcadia_Spot*

ΣΔΑΜ Μεγαλόπολης: Πρακτικά 9ης συνεδρίασης Συντονιστικής Επιτροπής

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας