Αύριο Παρασκευή (25/2) ξεκινάει και πάλι η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για 4 βιασμούς.
Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου είχε επιστρέψει στην Τρίπολη για λόγους ασφαλείας, και σήμερα ξεκίνησε και πάλι η μεταγωγή του προς τις φυλακές Κορυδαλλού.
Το ArcadiaSpot.gr και η δημοσιογράφος Ειρήνη Κρατημένου σε σύνδεση με την εκπομπή του ΑΝΤ1 ”Το Πρωινό” με τους Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, μετέδωσαν την μεταγωγή Λιγνάδη από τις φυλακές της Τρίπολης με το μεταγωγικό των φυλακών.
Δείτε το απόσπασμα:
Ο Γρηγόρης Μπάκας, συνάντησε σε καφέ της Κυψέλης τον αδερφό του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννη, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής.
«Δεν έχω να κάνω καμία δήλωση. Η δικαιοσύνη θα κάνει το έργο της», είπε αρχικά ο Γιάννης Λιγνάδης και συνέχισε:
«Πάντα ευελπιστούμε στην αθώωσή του. Πιστεύουμε πως η δικαιοσύνη θα κάνει το έργο της, περιμένουμε να δούμε».