Top News Επικαιρότητα Περιφέρεια

Μονοψήφιος ο αριθμός των κρουσμάτων στην Αρκαδία

koronoios-krousmata-stin-arkadia

Μονοψήφιος ο αριθμός των κρουσμάτων στην Αρκαδία


Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, τη Τρίτη 13 Ιουλίου καταγράφηκαν 94 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 11.652.


Αναλυτικά, σήμερα καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 11, στην Π.Ε. Αρκαδίας 6, στην Π.Ε. Κορινθίας 45, στην Π.Ε. Λακωνίας 3 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 29.

Εξ άλλου, μέχρι και τη Τρίτη 13 Ιουλίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 11 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 0, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 1, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 1, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 3, στο Νοσοκομείο Σπάρτης 0 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 6.

Related posts

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου το συνέδριο του ΠΣΑΤ σε Δημητσάνα και Βυτίνα

Arcadia Spot NG

Κώστας Τζιούμης: «Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να στηρίζει πρωτοβουλίες που ενισχύουν την πολιτιστική ταυτότητα της πόλης μας»

Arcadia Spot NG

Παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Χρήστου Λαμπρόπουλου το εργαστήριο για τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ στην Τρίπολη

Arcadia Spot NG

Leave a Comment