Αστυνομικά Επικαιρότητα

Νέα ανακριτικά τροχαίας από σήμερα για την Πελοπόννησο

anakritika-troxaias-peloponnisos

Ακόμη 64 νέα οχήματα ειδικής χρήσης προστέθηκαν στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας

Πρόκειται για ανακριτικά τροχαίας, τύπου van, που κατανέμονται σε υπηρεσίες της Αττικής, Θεσσαλονίκης, Κρήτης, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Θεσσαλίας, Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης


Παρελήφθησαν 64 νέα οχήματα ειδικής χρήσης – ανακριτικά τροχαίας τύπου van, που εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας. Από αυτά τα 49 αποκτήθηκαν μέσω συγχρηματοδότησης του Ταμείου Συνοχής, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 και τα 15 μέσω συγχρηματοδότησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Τα οχήματα κατανέμονται στις ανάλογες υπηρεσίες, ως εξής:

 23 στην Αττική,
 5 στη Θεσσαλονίκη,
 5 στη Στερεά Ελλάδα,
 4 στην Κρήτη,
4 στην Πελοπόννησο,
 4 στη Δυτική Ελλάδα,
 4 στη Θεσσαλία,
 4 στην Ήπειρο,
 4 στη Δυτική Μακεδονία,
 4 στην Κεντρική Μακεδονία και

 3 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Υπενθυμίζεται ότι εντός του 2020 η Ελληνική Αστυνομία υλοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα, με την παραλαβή (1.453) νέων οχημάτων (σχετικό το από 13-12-2020 Δελτίο Τύπου), ενώ πρόσφατα παρελήφθησαν επιπλέον (255) οχήματα (σχετικά τα από 23-02-2021, 16-03-2021, 13-04-2021 και 06-05-2021 Δελτία Τύπου).

Με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύεται σημαντικά και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Παπαηλιού: Χορήγηση «εισοδήματος έκτακτης ανάγκης» για τους πληττόμενους της πανδημίας

#omada_Arcadia_Spot*

Συνάντηση Γιαννακόπουλου με Ένωση Προέδρων Κοινοτήτων Δ. Τρίπολης για το νέο νομοσχέδιο του Υπ. Εσωτερικών που αφορά την Αυτοδιοίκηση

#omada_Arcadia_Spot*

Συνάντηση περιφερειάρχη Π. Νίκα με τον δήμαρχο Σπάρτης Π. Δούκα για τον Ευρώτα

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας