Επικαιρότητα Περιφέρεια

Νίκας: Τηλεδιάσκεψη με τις Διευθύνσεις Μεταφορών της Περιφέρειας – Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ

nikas-tilediaskepsi-kteo

Νίκας: Τηλεδιάσκεψη με τις Διευθύνσεις Μεταφορών της Περιφέρειας – Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ


Στην εν λόγω σύσκεψη γνωστοποιήθηκε ότι έχουν ξεκινήσει οι έλεγχοι από την Περιφέρεια σε όλα τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ των 5 Π.Ε., οι οποίοι -όπως επισήμανε ο περιφερειάρχης- είναι ιδιαίτερα αυστηροί όπως και τα πρόστιμα που επιβάλλονται σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που διενεργούνται έλεγχοι στην λειτουργία των ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από όταν ξεκίνησε η λειτουργία τους.

Ακόμα, στη σύσκεψη καταγράφηκε ότι δεν έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από επαγγελματίες ταξί όσον αφορά στην διαδικασία μετατροπής των ήδη κυκλοφορούντων οχημάτων τους σε ταξί για άτομα με αναπηρία.

Αντίθετα, έχει εκδηλωθεί ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον αναφορικά με την κυκλοφορία, με άδεια ταξί, οχημάτων τύπου βαν, μέχρι εννέα θέσεων. Αυτό θα προκύψει με την αντικατάσταση, από όσους επαγγελματίες ενδιαφέρονται, των υφιστάμενων οχημάτων τους ταξί με τα εν λόγω βαν.

Η σχετική διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε περίπου ένα δεκαπενθήμερο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Κωνσταντινόπουλος: Ερώτηση για τη Νομιμοποίηση Οργάνων Διοίκησης Συλλόγων και Σωματείων

#omada_Arcadia_Spot*

Γόντικας για επερώτηση Μπούζα: «Μίλησε η Χωροφύλαξ και ξέρασε ασφαλίτικα» 

#omada_Arcadia_Spot*

Πετρίτσης: ”Ο κ. Νίκας και οι συνεργάτες του έχουν επιλέξει την πολιτική των πανηγυρισμών, του αυτοθαυμασμού και της προπαγάνδας”

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας