Αγγελίες Αγγελίες Εργασίας Επικαιρότητα

Νοσηλευτικό προσωπικό αναζητά το ΚΑΑ Παλλάδιον της Τρίπολης

aggelies-arcadiaspot

Νοσηλευτικό προσωπικό όλων των βαθμίδων  ( Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ) αναζητά το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ για την περαιτέρω ενίσχυση των τριών Κλινικών που λειτουργούν στο Κέντρο. 


Οι ενδιαφερόμενοι / ες θα πρέπει να κατέχουν πτυχίο Νοσηλευτή / τριας ή Βοηθού Νοσηλευτή / τριας και φυσικά την αντίστοιχη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. 

Θα εκτιμηθεί η προϋπηρεσία σε χώρους υγείας ( ιδιωτικούς ή δημόσιους ) και φυσικά κάθε πρόσθετο τυπικό προσόν.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι / νες να στείλουν αναλυτικά Βιογραφικά Σημειώματα στο e mail του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ  cv@palladion-rehab.gr  

Όλοι  αυτοί  που θα αποστείλουν Βιογραφικά Σημειώματα θα κληθούν άμεσα από τη Διεύθυνση του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης και θα περάσουν προσωπική συνέντευξη πριν την τελική επιλογή του  προσωπικού.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε την καριέρα σας σε ένα από τα πιο σύγχρονα Κέντρα Αποκατάστασης της χώρας το οποίο επενδύει συνεχώς στην επιμόρφωση των εργαζομένων του και στη δια βίου εκπαίδευσή τους  στοχεύοντας πάντα στην αναβάθμιση των ποιοτικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας που προσφέρει τα τελευταία οκτώ χρόνια της λειτουργίας του.

Related posts

44 κρούσματα covid στην Τρίπολη την Κυριακή

ArcadiaSpot Team

Κατασκηνώσεις Δήμου Τρίπολης: Ανακοίνωση για την 7η κατασκηνωτική περίοδο

#omada_Arcadia_Spot*

Αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα στην πλατεία Άρεως

#omada_Arcadia_Spot*

Leave a Comment