Αθλητικά Επικαιρότητα

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης συγχαίρει τους αθλητές του για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές

aek-tripolis-omilos-tennis-sugxaritiria-athlites-panelladikes

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελαν από κοινού να συγχαρούν για την επιτυχία τους στην 3ο βάθμια εκπαίδευση τους αθλητές του ομίλου.


Οι αθλητές μας, που ουδέποτε εγκατέλειψαν τις αθλητικές τους προσπάθειες και παρ’ όλες τις φετινές αντιξοότητες εν μέσω covid19 έκαναν ακόμα μια υπέρβαση και αναδείχτηκαν πρωταθλητές και στον μαθητικό στίβο.

Πιο συγκεκριμένα θα θέλαμε να συγχαρούμε με αλφαβητική σειρά τον Αναστόπουλο Νίκο, που θα συνεχίσει τις σπουδές του στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας, τον Λαμπρόπουλο Κλέμ για την επιτυχία του στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Αθηνών, την Καραναγνώστη Μαρία για την επιτυχία της στο τμήμα Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στον Παπαγεωργίου Δημήτρη για την επιτυχία του στην Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Αθηνών.

Ευχόμαστε επίσης, η πανεπιστημιακή σας πορεία να είναι άκρως επιτυχημένη, όπως ήταν τα τόσα χρόνια στους αγωνιστικούς στίβους. Πολλά Συγχαρητήρια …

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίπολη: Σε απολύμανση του 1ου Δημοτικού Σχολείου προχώρησε ο Δήμος

#omada_Arcadia_Spot*

Τατούλης: Να συζητηθεί στο ΠεΣυ η προστασία και η ασφάλεια των πολιτών

#omada_Arcadia_Spot*

Πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς

#omada_Arcadia_Spot

Προσθέστε το σχόλιο σας