Αστυνομικά Επικαιρότητα

Ολοκληρώθηκε η φοίτηση των Αξιωματικών του Τ.Ε.Μ.Ε.Σ. της Ελληνικής Αστυνομίας σε Αττική και Βέροια

axiomatikoi-ekpaideysi-temes

Ολοκληρώθηκε η φοίτηση των Αξιωματικών του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών-Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.) της Ελληνικής Αστυνομίας, σε Αττική και Βέροια

Στη λήξη της μετεκπαίδευσης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020, η φοίτηση (69) Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και (2) Αξιωματικών της Αστυνομίας Κύπρου, στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών-Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.), στις Σχολές Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, σε Αττική και Βέροια.

Η εν λόγω μετεκπαίδευση πραγματοποιήθηκε, για πρώτη φορά, με τη μέθοδο της σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας. Μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης και το όλο εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία.


Στη λήξη της μετεκπαίδευσης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, απηύθυνε χαιρετισμό. Ο χαιρετισμός έγινε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης, προς τους αποφοιτήσαντες των Σχολών Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας.

Το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών, εκπαιδευτικού έτους 2020-2021, λειτούργησε κατά το χρονικό διάστημα από 09-11-2020 μέχρι 18-12-2020. Συμμετείχαν (34) Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας και (2) Αξιωματικοί της Αστυνομίας Κύπρου, στην Αττική και (35) Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, στη Βέροια.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη μετεκπαίδευση έχει ως σκοπό:
  • τη συμπλήρωση της επαγγελματικής και νομικής μόρφωσης των επιτελών – στελεχών του Σώματος,
  • τη διεξοδική συζήτηση και ανάλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους
  • καθώς και την έρευνα, μελέτη και ενημέρωση τους στα σύγχρονα και γενικότερα θέματα διοίκησης προσωπικού και επιτελικού σχεδιασμού με στόχο τη δημιουργία ικανών, παραγωγικών και λίαν αποτελεσματικών ηγετικών στελεχών.

Οι σπουδαστές παρακολούθησαν επιμορφωτικές παρουσιάσεις και διαλέξεις σε θέματα οργάνωσης διοίκησης – ηγεσίας, αστυνομικού ενδιαφέροντος, επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων, ψυχολογίας, σχέσεων κράτους – πολίτη, καθώς και σε νομικά, εθνικά και διεθνή θέματα, ενώ είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν τις απόψεις και εμπειρίες τους πάνω σε προβλήματα που
αντιμετωπίζουν καθημερινά στην επαγγελματική τους ενασχόληση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Παπαηλιού | ”Ελλάδα δεν είναι μόνον η Αθήνα”

#omada_Arcadia_Spot*

“Η Μαριέττα και η Εριέττα”: Χριστουγεννιάτικο παραμύθι από τον ΦΟΤ και το Κέντρο Πρόληψης ”ΑΝΕΛΙΞΗ”

#omada_Arcadia_Spot*

637 συλλήψεις στην Πελοπόννησο για τον Μήνα Νοέμβριο

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας