Επικαιρότητα Περιφέρεια

Ολοκληρώθηκε το έργο ανακατασκευής του γηπέδου της Νεάπολης

gipedo-lakonias

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου, το έργο ανακατασκευής του χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου της Νεάπολης, που υλοποίησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου με προϋπολογισμό μελέτης 168.000 ευρώ.

Ο αθλητικός χώρος αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να ελεγχθεί και να παραληφθεί από την αρμόδια επιτροπή, προκειμένου να παραδοθεί προς χρήση.

Ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, που επισκέφθηκε την περιοχή των Βατίκων, συνοδευόμενος από μηχανικούς της Διευθυνσης Τεχνικών Εργων της ΠΕ Λακωνίας, διαπίστωσε την ολοκλήρωση των εργασιών του γηπέδου, οι οποίες εκτός από τον νέο χλοοτάπητα περιελάμβαναν και την ανακατασκευή της υπόβασης του γηπέδου, την δημιουργία αντικραδασμικής βάσης και την τοποθέτηση νέων γκολπόστ.

Οπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης, “είναι κοινή αντίληψη σήμερα η ανάγκη για σύγχρονους και λειτουργικούς αθλητικούς χώρους, που θα δίνουν τη δυνατότητα στα νέα παιδιά να αθλούνται με ασφάλεια και στις ομάδες να προπονούνται και να δίνουν τους αγώνες τους σε  καλύτερες συνθήκες. Σήμερα, λοιπόν, με την κατασκευή του χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, αποκαθιστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ένα έντονο γηπεδικό ζήτημα που αντιμετώπιζαν οι ομάδες της περιοχής και οι αθλητές τους”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίπολη: Κρούσματα στο 1ο Γυμνάσιο Τρίπολης – Σε αναστολή το σχολείο

#omada_Arcadia_Spot*

Αισθητικές παρεμβάσεις ανάδειξης της Στοάς Αθανασιάδη (pics-vid)

#omada_Arcadia_Spot*

Το γήπεδο του ”Αχιλλέα” Παραλίου Αστρους μετατρέπεται σε ανοικτό χώρο άθλησης για όλους

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας