Αθλητικά Επικαιρότητα

Ορχομενός Λεβιδίου | 10 παιδιά από το Λεβίδι στην αγωνιστική ενδεκάδα

orxomenos-levidiou

Ορχομενός Λεβιδίου: Από τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος προέκυψε η παρακάτω φωτογραφία η οποία από χθες βρίσκεται στη πρώτη σελίδα του άλμπουμ μας, ανάμεσα σε αυτές που κατά καιρούς απεικόνιζαν τις σημαντικότερες στιγμές του συλλόγου. Στο χθεσινό αγώνα με τον Μαντινειακό η ομάδα μας παρατάχθηκε (ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία της) με μια ανταγωνιστική ενδεκάδα της οποίας τα 10 (!!!) παιδιά είναι από το Λεβίδι.

Παιδιά που αγωνίζονται για το χωριό και την παρέα τους, παιδιά που ζουν το κάθε παιχνίδι με έντονα συναισθήματα, αυτό της λύπης σε κάθε ήττα και της χαρά σε κάθε νίκη, παιδιά που κατάφεραν να βάλουν την ομάδα μας ανάμεσα (και ίσως πιο πάνω) στις σημαντικές προτεραιότητες της καθημερινότητας τους. Της οικογένειας τους, της δουλειάς τους ακόμα και των σπουδών τους.

Για κάποιους, μπορεί να μην έχουμε την καλύτερη ομάδα. Σε εμάς όμως και σε όλους όσους κατά καιρούς βρέθηκαν και βρίσκονται κοντά στο σύλλογο, η χθεσινή φωτογραφία μας κάνει ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ !!! Καλή συνέχεια να έχουμε…Υ.Γ. 1) Να αναφέρουμε ότι στη χθεσινή αποστολή υπήρχαν ως αναπληρωματικοί και άλλοι 2 ποδοσφαιριστές από το Λεβίδι.Υ.Γ.2) Για την ιστορία να αναφέρουμε επίσης, ότι η ομάδα μας χθες ηττήθηκε με 0-1 από έναν ισάξιο αντίπαλο, τον Μαντινειακό, στον οποίο ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Φιλαρμονική Δήμου Τρίπολης συμμετέχει στην επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

#omada_Arcadia_Spot*

Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης | Συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του Βασίλη Νικολόπουλου

#omada_Arcadia_Spot*

Κορονοϊός: Ενθαρρυντικά τα στοιχεία για τη μείωση των κρουσμάτων στην Αρκαδία

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας