Αθλητικά Επικαιρότητα Ροή Ειδήσεων

Παναρκαδικός | Η απαγόρευση εισόδου σε φιλάθλους δεν είναι απόφαση της διοίκησης

Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. ανακοινώνει ότι για την είσοδο στο γήπεδο και για την παρακολούθηση των αγώνων από φιλάθλους ακολουθεί αυστηρά τις οδηγίες που έχουν δοθεί γραπτώς από την ΕΠΟ και που έχουν σχέση με τον τρόπο αντιμετώπισης και περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού  ( COVID 19 ).


Διευκρινίζεται ότι δεν είναι απόφαση της Διοίκησης της ομάδας να μην επιτρέπεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα ο επιτρεπόμενος αριθμός εισόδου στο γήπεδο ανά ομάδα είναι 40 άτομα ( 80 συνολικά ). Αν αναλογιστεί κανείς ότι μόνο οι αποστολές των ομάδων ανεβάζουν τον αριθμό στα 50 άτομα γίνεται κατανοητό ότι οι υπόλοιπες θέσεις καταλαμβάνονται από τους διαιτητές, τα μέλη των διοικήσεων και τους δημοσιογράφους.

Όταν αυτός ο αριθμός συμπληρωθεί οι υπεύθυνοι τήρησης της διαδικασίας, που βρίσκονται στην είσοδο του γηπέδου, είναι υποχρεωμένοι να απαγορεύουν την είσοδο σε όλους. Αν όλα τα παραπάνω παραβιαστούν προβλέπονται αυστηρές ποινές και τιμωρίες για την γηπεδούχο ομάδα.

Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. ζητά την κατανόηση των φιλάθλων και ευελπιστεί ότι σύντομα θα αυξηθεί ο επιτρεπόμενος αριθμός των ατόμων που μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της ομάδας μας

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Γορτυνίας εν αναμονή της κακοκαιρίας

#omada_Arcadia_Spot

Με ταχείς ρυθμούς τα έργα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

#omada_Arcadia_Spot

Σημαντικές διακρίσεις για το Γιώργο Μιταλά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tennis

#omada_Arcadia_Spot

Προσθέστε το σχόλιο σας