Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Παράλιο Άστρος | Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης – Οι εντυπώσεις από την διοργάνωση (vid)

panellinio-protathlima-kolimvisis-paralio-astros

Με τις καλύτερες των εντυπώσεων αναχώρησαν από το Παράλιο Άστρος, οι συμμετέχοντες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανοιχτής Θαλάσσης. Το διήμερο αυτό, αποτέλεσε τονωτική ένεση για τη τοπική οικονομία και τους ντόπιους επιχειρηματίες που στήριξαν και αυτοί με τη σειρά τους τη μεγάλη Αθλητική Διοργάνωση. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δήλωσε ηχηρά το ”παρών” στην όλη προσπάθεια στηρίζοντας όλες τις ενέργειες που απαιτούνταν για την εκτέλεση του Πρωταθλήματος. Παράλληλα, το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο Πρόεδρος του, κ. Τρουπής Γιάννης στάθηκαν έμπρακτα στο πλευρό του Δήμου προκειμένου να διεξαχθεί το Πρωτάθλημα ομαλά.


Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, κ. Καμπύλης Γιώργος δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος τόσο από την οργάνωση όσο και από τις συμμετοχές των αθλητών που σημείωσαν ρεκόρ παρά τα αυστηρά μέτρα κατά του κορονοϊού. Όπως, ο ίδιος δήλωσε, στόχος του Δήμου είναι να διεξάγονται τέτοιες εκδηλώσεις ώστε να διευρύνεται η τουριστική περίοδος και να ενισχύεται η τοπική οικονομία.


Η κα. Καλαθά Χριστίνα, Πρόεδρος του Κολυμβητικού Ομίλου Αρκαδίας “Τρίπολη”, χαρακτήρισε τη διοργάνωση εξαιρετικά επιτυχημένη, τονίζοντας πως η επιλογή της Βόρειας Κυνουρίας και ιδιαίτερα του παράλιου Άστρους βοηθά στην ανάδειξη του τόπου. Τέλος, ανέφερε πως η κολύμβηση αποτελεί ένα άθλημα με μεγάλη αξία που πρέπει να διαδοθεί καθώς ευνοεί την ανάπτυξη των παιδιών.


Ιδιαίτερα χαρούμενη η κα. Μανωλέσου Βίβιαν, Πρόεδρος Τουριστικών Καταλυμάτων Βόρειας Κυνουρίας, ανέφερε πως το Παράλιο Άστρος αποτελεί έναν τόπο που ενδείκνυται για τέτοια αθλητικά events και πως σκοπός είναι αυτοί οι αθλητές να επιστρέψουν ξανά στη Βόρεια Κυνουρία ως επισκέπτες για τις διακοπές τους.


Ο κ. Δαλιάνης Γιάννης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Βόρειας Κυνουρίας, δήλωσε στη κάμερα πως η Βόρεια Κυνουρία, συνδυάζει άψογα βουνό και θάλασσα και πως αποτελεί ιδανικό προορισμό γι’ αυτούς που αναζητούν διάφορες μορφές εναλλακτικού τουρισμού.


Ιδιαίτερα λαμπρή ήταν και η παρουσία του Πρωταθλητή και Ολυμπιονίκη κ. Γιαννιώτη Σπύρου που ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Καμπύλη για τη πρόσκληση και τη βράβευση του από το Δήμο. Ο Αθλητικός Τουρισμός βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων του, με το Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας.


Ο κ. Σαρακατσάνης Δημήτρης, Γενικός Γραμματέας Κολυμβητικού Ομίλου Ελλάδος “ΚΟΕ”, επισκέφθηκε για πρώτη φορά το Παράλιο Άστρος και δήλωσε ”ερωτευμένος” με το μέρος. Η ΚΟΕ έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη τόσο από άποψη διοργάνωσης όσο και από τις συμμετοχές που ήταν πάρα πολλές.


Η παρουσία των ναυαγοσωστών τόσο στη ξηρά όσο και στη θάλασσα ήταν ιδιαίτερα έντονη. Ταχύπλοα, jet ski και 15 πεζοί ναυαγοσώστες περιπολούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων. Ο κ. Καπράνος Δημήτρης, Πρόεδρος της Ναυαγοσωστικής Ακαδημίας Πελοποννήσου “Ν.Α.ΠΕΛ” βρέθηκε στο σημείο μαζί με όλους τους ναυαγοσώστες προκειμένου να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα των αθλητών.


Οι δηλώσεις των κ. Γεωργαράκη Ιωάννη, Μεσίσκλη Γιώργου και Αντωνίου Σπύρου, διαγωνιζόμενοι κολυμβητές στα 5χλμ Ανοιχτής Θαλάσσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Γιαννακόπουλος | Πρόταση για εγκατάσταση της έδρας της Microsoft στη Μεγαλόπολη

#omada_Arcadia_Spot*

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Η ΝΔ προκαλεί το δημοκρατικό αίσθημα με την απαγόρευση συναθροίσεων

#omada_Arcadia_Spot*

Δρομολόγια Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την Αρκαδία

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας