Επικαιρότητα Περιφέρεια

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για την βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις

PAA-2014-2020

Παρατείνεται μέχρι και τις 18 Μαρτίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αναφορικά με την πρόσκληση για την δράση 4.3.4 “Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις”, στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020.

Η δράση, ο συνολικός προϋπολογισμός της οποίας ανέρχεται σε 43.000.000 ευρώ, συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το ελληνικό δημόσιο με ποσοστό 100%.

Δικαιούχοι για την υποβολή των σχετικών προτάσεων είναι οι δήμοι της χώρας και οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά και αποκλειστικά μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΟΠΣΑΑ) (www.opsaa.gr/RDIIS) συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά – έγγραφα. Για τον σκοπό αυτό, απαιτείται τα στελέχη του δυνητικού δικαιούχου, να διαθέτουν ατομικό κωδικό πρόσβασης στο ΟΠΣΑΑ.

Η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων λήγει ένα λεπτό πριν τα μεσάνυχτα (23.59.59) της Παρασκευής 18 προς το Σάββατο 19 Μαρτίου.

Η επιλογή και ένταξη των πράξεων γίνεται με συγκριτική αξιολόγηση ύστερα από εξέταση των κριτηρίων επιλεξιμότητας και βαθμολόγηση της κάθε αίτησης σύμφωνα με τα εγκεκριμένα κριτήρια επιλογής της Δράσης 4.3.4.

Η παράταση της πρόσκλησης του μέτρου 4, υπομέτρο 4.3, δράση 4.3.4 έχει αναρτηθεί στις ιστοσελίδες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (www.agrotikianaptixi.gr και www.minagric.gr) καθώς και στην ιστοσελίδα του ΕΣΠΑ www.espa.gr.

Την τροποιημένη ως προς την προθεσμία πρόσκληση μπορείτε να δείτε και εδώ:

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΔΡΑΣΗ 4.3.4

Related posts

Εκδήλωση στο μνημείο της Γράνας (pics)

Arcadia Spot FG

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Γιάννη Μπουντρούκα

ArcadiaSpot Team

Συνάντηση Π.Νίκα με εκπροσώπους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης

Arcadia Spot FG

Leave a Comment